Harrisondjors60

2205 dagen gestopt - 16 Oct 15

1 jaar zonder rook en toen verdween het internet

Het zal mij maar weer eens overkomen. Een jaar niet gerookt en dol enthousiast. Tekstje in mijn hoofd om te vertellen hoe fijn het hier wel is om gesteund te worden en zelf rookstoppers een hart onder de riem te kunnen steken. Niet dus. Ik bleef maar kijken naar het zwarte scherm er gebeurde niks. Vandaag is deze computer gereanimeerd en goed wel aan een nieuw leven begonnen.

1 jaar gestopt en nog geen moment spijt van gehad. Zonder te roken ben ik herboren, kwam ik tegen wat ik al lang wou zijn: een gezonde kerel in een gezond lichaam en energie waar ik het bestaan nooit van gekend heb. Ik zie me nog staan 's avonds in het donker wolkjes staan blazen volledig nutteloos en telkens met de gedachte ik zou willen stoppen. Maar het paste nooit. Nooit was er een juiste datum. Ofwel kwam er een feest aan of werd het Kerstmis en dan had je de nieuwjaarmaand en dat was ook al zo moeilijk. Enfin, geen enkel tijdstip van het jaar is er een moment om te stoppen met roken tenzij… NU. En zo ben ik ook gestopt op 14 oktober 11.05u. Alles wat met roken te maken had ik weg gekieperd. Cold Turkey hoorde ik achteraf. En zo ontdekte ik ook deze site. Ik was onmiddellijk verkocht en had mijn grootste stimulator gevonden. Jullie dus. En ik kom graag hier, ook al zegt het roken me niets meer, het blijft een houvast om hier te zijn. Positief steunen en gesteund worden. Vandaar dit fragment hieronder voor jullie allen.@Jodie04, @Ludovica, @Jokija1954,@Fashionista, @Twink, @Rosan, @Francisca, @Puck2

Puck2

2403 dagen gestopt -

In een blog werkt @naam niet, dus ik heb het even voor je gekopieerd.

Positief steunen en gesteund worden. Vandaar dit fragment hieronder voor jullie allen.@Jodie04, @Ludovica, @Jokija1954,@Fashionista, @Twink, @Rosan, @Francisca,

Kijk hierboven!


Aagje47

2106 dagen gestopt -

Deze site heeft er ook een tijdje uitgelegen gisteravond rond de klok van elven @harrisondjors60. Dat doet niks af aan jouw prestatie. Alsnog gefeliciteerd


Anna30

3135 dagen gestopt -

Ik feliciteer je met het mooie resultaat nu alweer 367 dagen .
Ach boeie mijn laptop begaf het ook in begin van de week maar we hebben nu geld bespaard van het niet roken .
Ben ook blij hier zo gesteund ter zijn door velen die er ook al niet meer zijn maar ik probeer nu een groot voorbeeld net als jij voor beginners te zijn .

Fijne avond met een lieve groet Alida


Jodie04

1012 dagen gestopt -

Klopt dat gisteravond de site er even uit lag… @Admin was even "bezig" :lol:
Maar gelukkig heb je vandaag nog even een blogje gemaakt… Bedankt voor het applaus :thumbs_up: Nu, jij bent met hart en ziel een niet roker geworden, Harrie, Sjors. Don, Sjon, John…. Hihi Weet het nu nog steeds niet, na een jaar :wink: Blijf maar lekekr hier, ik wil namelijk ook het jaar halen, zonder rook dan, want wil nog wel langer halen als het me gegeven is…. :lol:


Admin

2405 dagen gestopt -

@Jodie04 euhm er was een aanval op deze site, waardoor de load heel hoog werd… Ik was niet even bezig :twisted:

Er waren zich anderen aan het amuseren…


Jodie04

1012 dagen gestopt -

@Admin, Oh dat was ook niet grappig bedoeld hoor…..Ik dacht misschien moet er iets geupdate worden, noem maar even een term…..Kan toch dat er even aan de site gewerkt moet worden??  Verder heb ik er geen verstand van :wink: )Kan toch??
En er is niets vervelender dan aanvallen op sites… bah… Hoe zouden zij het vinden als ze zonder internet zaten denk ik dan… Maar je had het snel in orde, top… :thumbs_up:


Fashionista

2189 dagen gestopt -

@harrisondjors60 mooi fragment en mooie blog txs


Diesel588

Geen stop status -

Proficiat, wat een prestatie :thumbs_up:  kan ik alleen nog maar van dromen :thumbs_up:


Fantasia

2738 dagen gestopt -

:thumbs_up:  :thumbs_up:  :thumbs_up: