Harrisondjors60

2205 dagen gestopt - 17 Aug 18

Even gedag zeggeb

Het is al een tijdje geleden dat ik hier was. Ondertussen ben ik ook 33 kg vermagerd. Niet roken en streven naar een gezond lichaam. Heerlijk ik voel me 40 jaar jonger en dat meen ik. Groeten aan jullie allen, en weet zonder rook is het leven fantastisch.๐Ÿ˜Š

Doornroosje1

1786 dagen gestopt -

1403 dagen niet gerookt! 33 kg afgevallen! Geweldig. Maar vooral die 40 jaar jonger :-)


Pisces

711 dagen gestopt -

Beter dan dit kan het niet meer worden lijkt me .
Geniet van je gloednieuwe lijf en leven !!


Tjongejonge

1556 dagen gestopt -

Super-man!
Ik zeg, lekker zo doorgaan!!


Fientje2018

990 dagen gestopt -

WOW ๐Ÿ‘


Balling

2095 dagen gestopt -

Nou , je hebt ‘t gezeggeb.
Is tie verder dan ik.
Lekker, hรจ!


Jodie04

1012 dagen gestopt -

Jeetje, die 40 kilo minder wil ik ook, nou, laten we zeggen 7, dan kom ik al een heel eind… Heerlijk voor je dat je je zo lekker voelt… Geweldige keuze heb je dus eens gemaakt, top hoor..En leuk dat je weer eens kwam aanwaaien…


Kanjer

3854 dagen gestopt -

Leuk om van je te horen en fijn dat het zo goed met je gaat.


Harrisondjors60

2205 dagen gestopt -

Graag gedaan. Ik weet wat steun en gesteund worden betekent. Zo kom ik nog af en toe eens gedag zeggen.๐Ÿ˜Š