Freedom63

948 dagen gestopt - 13 Feb 20

750 dagen

Eens even terug op dit waardevolle blog, niet eens in de gaten dat ik al meer dan 750 dagen rookvrij ben, EN DAT BEN IK!!!!
Ben enorm blij al meer dan twee jaar rookvrij te zijn. Ga ook nooit meer eentje opsteken want dat is de valkuil? Voorheen dacht ik ééntje kan wel, inmiddels weet ik dat dit niet kan…... en omdat ik nooit weer terug wil in deze verslaving zal ik nooit weer eentje opsteken.
Voor de pas gestopten: hou vol…... elk moeilijk moment overwinnen is elke keer weer één van de beste momenten en zorgt er voor dat je uiteindelijk van deze verschrikkelijke rotverslaving afkickt en wat je daarna ervaart is een van de mooiste ervaring namelijk niet meer afhankelijk zijn van dit rot sigaret. Ik gun het jullie allemaal.

Lisa1951

190 dagen gestopt -

@Freedom63, gefeliciteerd met je 2 jaar en dank je voor je bemoedigende woorden.


Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Lekker hoor die vrijheid van niet meer moeten.


Frans06

roker -

Proficiat met je behaalde resultaat!!


Les

198 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat
Ik was er 6 jaar vanaf tien ik dacht, 1 kan wel.
Dus niet😉


Ladygogo

521 dagen gestopt -

Heerlijk om niet meer verslaafd te zijn en inderdaad die ene bestaat niet, zelfs geen trekje.
🎈 g e f e l i c i t e e r d 🎈


Ladygogo

521 dagen gestopt -

@Freedom63 Jouw stoppen met roken proces is zoooo herkenbaar voor mij. Ik zat met tranen in mijn ogen te lezen. Hoe vaak ik niet gestopt ben en ook op verschillende manieren. En maar vallen, keihard. En weer opstaan, pijnlijk en moeilijk. Pffff
Van 7 dagen tot 7 jaar niet roken en alles ertussen.
Nu lukt het 💃 wat zeg ik, het is gelukt!
Ik vind je geweldig en blijf gestopt hè. Die ene willen we ècht niet meer. We verdienen veel beter.