Camieltje

27 dagen gestopt - 20 May 20

Wonderpilletje? - Cudowna pigułka?

Gisterenochtend per post: een onooglijk groen doosje met Poolse text vol minuscule bruine pilletjes: Tabex!

Meteen gaan slikken, het maximum van 6 per dag. En of het nu placebo is of echt, ik begon gaandeweg echt iets te voelen. Het leek wel of het ‘geluksknopje’ werd omgezet. Ik voelde mij steeds vrolijker worden en ik kon mij steeds beter concentreren. Love drug? Komt waarschijnlijk door de dopamine. Vandaag wel iets minder pilletjes of wat vroeger nemen, want ik had overactieve hersentjes vannacht.

Ik voel mij een beetje als Donald Trump met hydroxychloroquine - Tabex is niet goedgekeurd in NL, al zijn de claims hiervoor dubieus - kan dezelfde bijwerkingen hebben als Champix, maar dat wordt begeleidt door een arts.

Maar goed voor mij lijkt het vooralsnog te werken waarvoor ik het heb besteld. Mijn concentratie is veel beter, ik denk veel minder aan sigaret en ga als een zonnetje door het leven.

De bedoeling is eigenlijk dat je door blijft roken totdat je een ‘reservoir’ van Cystine in je lijft hebt, waardoor ook de sigaret niet meer zou smaken. Of dit zo is? ik hoop het nooit te weten, ik was al gestopt. Ik kan eens op het rokersbankje gaan zitten hier in de stad en de lucht van rokers opsnuiven.

Nu maar hopen dat ik niet in een nieuwe verslaving ben verzeild. Maximaal 25 dagen (Do 25 dni) zegt de bijsluiter.

Trzymam się tego starannie (daar ga ik mij netjes aan houden)

Jurgens

812 dagen gestopt -

Powodzenia🍀🍀🍀


Jurgen1966

1248 dagen gestopt -

Echt vaag spul. Een collega van mij heeft het ook gebruikt. ‘s-ochtends begonnen en in de middag smaakte de peuk al niet meer. Maar uiteindelijk mocht het niet baten; hij rookt inmiddels alweer.
Success!


Camieltje

27 dagen gestopt -

@Jurgen1966 maar ik rook al niet meer, dat scheelt.


Camieltje

27 dagen gestopt -

@Jurgens Dziękuję Ci


Jokija1954

2815 dagen gestopt -

Ik hou het in mijn moerstaal,


Ladygogo

457 dagen gestopt -

Dat biedt perspectief, je hebt een positieve mindset. Go go go!


Frans06

199 dagen gestopt -

Succes met je methode.


Jodie04

864 dagen gestopt -

Ik schud het grondig. ( Letterlijke vertaling van jou laatste zin) En dat Powodzenia succes betekent weet ik ook weer. Zo leer je nog wat tijdens het lezen van je blog. Ook ik wens je heel veel succes met de pilletjes erbij. En uiteraard weer veel concentratie en ook veel inspiratie, en motivatie om weer tot mooie creaties en uitwerking van je werk te komen…


Tjongejonge

1407 dagen gestopt -

Fijn dat je je weer kunt concentreren dat zou anders wel een dingetje worden las ik zo in een van je vorige blogs.
Succes met gestopt blijven.


Camieltje

27 dagen gestopt -

@Joie04 Google Translate terug vertalen heet dat :-) Daar zijn hele leuke voorbeelden van!
Is natuurlijk onzin, maar anders wordt het zo serieus. En thanks voor de motivatie! Die pilletjes geven een duwtje in de rug. Onrustige nachten is een niet zo fijne bijwerking, maar ik ben allang blij dat ik uit die kronkel ‘niet roken - niet kunnen creeëren’ ben.


Jodie04

864 dagen gestopt -

Helemaal goed dus..Slapen kun je je heke keven nog😉 Voortaan geen d vergeten bij mijn naam. Gelukkig kijk ik bij activiteit..🙂 Goed bezig👌