Sarah13

13 dagen gestopt - 24 Mar 20

Lord, Lord, Lord

Zo goed als twee dagen gaande.  Heel veel van de tijd gaat het mieters.  Af en toe wil ik mensen pijn doen en dingen stuk maken.  Dit herken ik van voorgaande keren.  Ik lees heel veel blogs en zie dit weinig terug.  Dit kan twee dingen betekenen: ofwel ben ik hier redelijk alleen in ofwel zijn mensen niet heel eerlijk.  Voorbeeld: er steekt bij mij een vlaag op (ik kan het niet terdege omschrijven, maar het is héftig) en als dan op precies dát moment iemand in mijn nabije omgeving een appel gaat eten is dat geluid (terwijl ik er nu aan denk is het al voldoende om compleet lós te gaan) genoeg om die persoon bij de oren te grijpen en een walgelijk dikke kopstoot vol in de tronie te geven.  Het is sterker dan mezelf.  Ik dóe het natuurlijk niet.  Dat zou raar en niet op zijn plaats zijn.  Maar de dráng…  Het wíllen…  Dat is f*kking sterker dan een peuk willen opsteken. 
Anywho, ik heb mezelf in bed gestopt en iedereen is nog intact.  Heel veel waar ik weerstand aan moet bieden…

Jodie04

806 dagen gestopt -

Stapel nu eens een toren van blikken. En gooi deze keihard om met een tennisbal. Succes verzekert om wat agressie kwijt te raken, zonder ernstige gevolgen💪😉


Eliza

88 dagen gestopt -

Pff dat klinkt heftig, nee ik heb dat gevoel/gedrag niet. Ik wordt juist verdrietig/ depri
Denk dat ieder een andere uitwerking heeft op het afkicken van de verslaving.
Ik zou zeggen pak een krant, rol hem op en sla een kussen helemaal aan gort.
Zeker weten dat dat oplucht. Doe dat zo vaak als je wilt.
Succes en zet door💪


Jojo67

45 dagen gestopt -

Dat is heavy, kan me indenken dat dat vermoeiend is. Constant tegen die gevoelens ingaan. Ik heb het zelfde als Eliza, down en huilen. Zoek iets waarmee je je kunt afreageren, ik ben bang dat je anders geen gezinsleden over houdt :)


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Jodie04 @Eliza @Jojo67 het opgefokte gevoel is er goddank niet continu, maar áls het er is lijkt het wel of iemand de poort naar de hel op een kier heeft laten staan en er iets monsterlijks uit ontsnapt is.  Vandaag dag drie.  Ik hoop stiekempjes dat het bij de eerste drie dagen afkick hoort en het daarna allemaal wel wat vredelievender gaat verlopen.  (voor de zekerheid toch maar vast die blikken stapelen en die krant oprollen…)


Jokija1954

2757 dagen gestopt -

Sarah Jij voelt stoppen nog te veel als een straf mijn inziens,
zie het als een trofee en ben blij dat je mag en kunt stoppen.
Het is nl. willen niet moeten.


Jodie04

806 dagen gestopt -

@Sarah13. Als jij die blikken in EEN worp omgooit krijg je van mij n mooi muziekje.💪


Johnp2

176 dagen gestopt -

Straf😎 ja, craving ook. Ff vraag:
Wat maakt dat jij stopt?
Enne… hoezo niet in control ..🤪👍
Dag 3 . Het is.


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Jokija1954 ik voel stoppen vooral als een bewuste keus.  Ben blij dat ik inmiddels drie dikke dagen niet gerookt heb.  Heel blij! Het gaat goed, maar ik kan niet ontkennen dat er af en toe toch een tempest in mijn hoofd opsteekt.  If it was easy etc…


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Jodie04 bám, knál, rommeldebom, alles in 1 keer om.  Kom maar op met je mooie muziekje!


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Johnp2 ik wil vrij zijn, sterk zijn, gezond zijn.  En ik ben heus wel in control (ook al doet mijn mind af en toe een ongecontroleerde backflip.).  Zoals ik in mijn blog ook schreef: meestentijds gaat het top.  Ik gebruik het blog om te zeiken over de momenten dat het níet top gaat.  Seems to work for me, for now.


Johnp2

176 dagen gestopt -

🤪👍🤣 strak