Marsje79

1532 dagen gestopt - 22 Oct 12

De 8e stopdag

Hoi iedereen,

Vandaag de 8e stopdag en ik heb nog steeds geen behoefte om te roken.
Ben nu klaar met werken dus ik typ eventjes een blogje voordat ik naar huis ga. Wilde vandaag krachttraining gaan doen maar ik ben nog steeds benauwd. De longfoto in het ziekenhuis was niet abnormaal maar in mijn bloed hebben ze waarschijnlijk een afwijking aan mijn lever gevonden. Nu moet ik weer prikken over een maandje en wat andere testen doen. Ik snap niet waarom dat zo lang moet duren want ik heb me wel eens beter gevoeld dan de afgelopen weken. Internet heb ik ook nog steeds niet thuis, en bij mijn provider konden ze ook niet vertellen hoe lang het eventueel zal duren voordat de glasvezel weer werkt. Goede service bij xs4all en Reggefiber *kuch*

Dat was het weer eventjes,

Groetjes en suc6 met het stoppen!  :thumbs_up:

Bbq007

2214 dagen gestopt -

... maar je rookt niet!

Zonder gekheid balen dat het allemaal zo tegenzit. Volhouden met niet roken hoor! Sterkte!


Danielle69

roker -

s6 ermee. en inderdaad: volhouden.


Jokija1954

2642 dagen gestopt -