Jojo67

roker - 14 Mar 19

Beloning 10 dagen gestopt

10 dagen gestopt

Op 13 Mar 2019

Jaaaaa, de dubbele cijfers zijn gehaald. Het gaat goed. Af en toe trek, vooral als P thuis is. Maar als hij dan binnen komt is dat weer over, jeetje, wat stinkt dat. Ik ben blij dat het niet lekker ruikt :) Dat helpt wel goed moet ik zeggen.
200 sigaretten niet gerookt, dat is ook een flinke berg. Mijn longen zijn dankbaar.
Geen gele vingers meer, het hoesten is een stuk minder, 1.5 kilo erbij. Alleen de conditie, die is nog steeds niet beter. Nog veel last van de operatie dus wandelen gaat nog niet. Gisteren voelde ik aan het korstje waar de drain had gezeten, 1 kant was genezen, de ander kant nog niet. Bleek er nog een hechting in te zitten. P geroepen, en die kon hem eruit trekken. Lang leve P :)
Nog maar even wachten met conditie opbouwen tot ik weer kan springen als een gazelle :P Dat komt vanzelf wel weer, zolang ik maar niet rook.

Juf

216 dagen gestopt -

Fijn dat het zo goed met je gaat.
Je klinkt echt positief. Doe zo voort!


Dani100

203 dagen gestopt -

Gefeliciteerd! Fijn dat het goed gaat; met je herstel en het niet roken🌻


Jojo67

roker -

@Juf @Dani100 Dank je, iedere dag is er eentje.


Jurgens

529 dagen gestopt -

Top! Wat een verschil al na tien dagen hé. Stuur P.naar buiten met windkracht 8 en zeikweer en hij stopt misschien ook wel…?


Jojo67

roker -

@Jurgens P rookt al buiten en wil absoluut niet stoppen. Hij vindt het wel goed zo. Misschien verandert zijn mening nog eens. Ik blijf hopen :) Ik zal alleen zelf het goede voorbeeld moeten geven. Dat gejojo van mij stimuleert hem niet natuurlijk.
Nu genoeg ‘geoefend’ en volhouden!


Jurgens

529 dagen gestopt -

That’s the spirit.  Gek eigenlijk dat mensen niet willen stoppen 🤔 Ik ben altijd aan het stoppen geweest in die 35 jaar. Knap van je dat je gestopt bent met een roker aan je zijde.  Hij zal wel heel lief zijn 😉


Jokija1954

2532 dagen gestopt -

Gaat helemaal goed komen met jou, STERKE vrouw.


Supernova

2 dagen gestopt -

Yeah!!! Die is binnen😊


Jojo67

roker -

@Jurgens Ja, hij is lief (op zijn tijd :) ) @Jokija1954 Dank je, puppypowerrrrrrrrrr ;)
@Supernova We gaan nu voor de 2 weken he?


Lia1972

400 dagen gestopt -

Geen idee waar je aan geopereeerd bent. Maar een drain heb jij gehad ,schreef je, dus denk ook narcose. En laat een narcose nu echt een hele poos nodig hebben om je lijf te verlaten!!!
Veel blijven drinken zodat de afvalstoffen wegspoelen. Probiotica helpt je lijf te ondersteunen bij herstel.

Kijk niet raar op als je na een paar maanden wat meer haar uitval hebt. Dit is een bekend gegeven na een narcose. En energie is na een narcose ook niet gelijk goed…. Dit kost gerust een week of 6!

Dus dat je energie niet top is, is dus logisch!
Moet je nagaan hoe je herstel zou verlopen als je nog wel rookte!

Gewoon goed bezig dus jij!


Supernova

2 dagen gestopt -

@Jojo67 zeker dat , richting de halve maand💪


Pisces

280 dagen gestopt -

Ik zie je , over een poosje , wel weer rondspringen .

Ik had in het begin van al mijn rookvrije periodes , nog wel eens de hoop dat ik het voorbeeld voor mijn man zou zijn maar dat idee heb ik laten varen


Jojo67

roker -

@Pisces Dat zie ik ook niet gebeuren. En dat springen? Ik moet er even niet aan denken, au au au.