Amsterdamskruisje

142 dagen gestopt - 11 Sep 19

Beste @Admin,

Zou het mogelijk zijn dat blogs privé worden? Dat het SRB eigenlijk een soort facebook wordt? Dat je eerst vrienden moet worden voordat men je blogs kan lezen?  De reden voor mijn wens is dat ik namelijk sterke aanwijzingen heb dat iemand mijn blogs leest waarvan ik niet wil dat diegene die leest. Ik kan dat namelijk zien aan de laatste keer dat diegene is ingelogd. Deze persoon hangt hier dus rond maar heeft geen enkele reden om hier rond te hangen omdat deze persoon al jaren is gestopt met roken. Natuurlijk mag deze persoon hier rondhangen maar ik krijg er in ieder geval een unheimisch gevoel van en ontneemt me de lust om mijn leven hier te delen. Zeker omdat diegene al vaker mijn verhalen tegen mij heeft gebruikt.

Graag spoedig bericht want anders ben ik genoodzaakt om naar Facebook te verhuizen waar ik wel de deur kan dichtdoen voor ziekelijk nieuwsgierige aagjes.

Ladygogo

358 dagen gestopt -

Ik zou bijna denken aan schizofrenische trekjes. Natuurlijk geen trekjes van een sigaret, dat was echt een tandem waan.
Ik heb geen Facebook…. tot graag weerziens.


Amsterdamskruisje

142 dagen gestopt -

@Ladygogo u talking to me?


Ladygogo

358 dagen gestopt -

Ja, tekst is nu klaar.


Amsterdamskruisje

142 dagen gestopt -

@Ladygogo. Snap je niet. Verklaar je nader


Ladygogo

358 dagen gestopt -

Zie vanaf regel 4 in je blog.


Amsterdamskruisje

142 dagen gestopt -

@Ladygogo ik leg het toch uit? Als iemand hier inlogt maar verder nog nooit iets gepost heeft en verder niets met het srb heeft en nooit zal hebben, dan is dat toch vreemd? Maar goed, ik denk dat we een verschil van mening hebben en da’s verder prima


Jodie04

764 dagen gestopt -

Nu, @Amsterdamskruisje, het is n utopie dat @Admin hier op gaat reageren, maar niet geschoten is altijd mis..


Quidam

1269 dagen gestopt -

Het zit nog anders in elkaar….. Je hoeft niet eens ingelogd te zijn om alles hier te kunnen lezen. Je hoeft niet eens lid te zijn om hier alles te kunnen lezen. Wil iemand reageren dan moet ie dus én lid zijn én ingelogd.
Met andere woorden iedere malloot kan mee lezen.

Toch grappig dat jij daar nu pas, na zoveel jaar al hier op het Stoprokenblog pas achter komt. Dat iedereen, maar dan ook echt iedereen hier ALLES, behalve de PB’s mee kan lezen.

Wat wel jammer is, is dat de info die jij dan hier deelt via een andere weg dan weer bij je terugkomt….. Maar ja zo deel ik ook wel eens iets op het Dampforum wat hier dan op het SRB gelinkt wordt of herhaalt wordt. Dat is net zo stompzinnig.

Anyway succes met het bereiken van de @Admin en met het niet roken natuurlijk.

PS en hopelijk blijf je wel gewoon hier schrijven.


Dj78

1437 dagen gestopt -

Hier kom ik weer met mijn rare gepraat, maar wat doe jij dan op deze site? Jij hebt hier zélf toch helemaal niks verloren?
Dit is een blog voor mensen die gestopt zijn met roken en bij jouw profiel staat "roker".

Stop eerst maar eens met verslaafd zijn en dan kijken we dan eens wie er "recht" heeft om op deze site in te loggen.

Enne, al die ellelange verhalen van jou, die trouwens vrij warrig geschreven zijn en helemaal niet lekker lezen, zijn totaal waardeloos als je niet eens kan stoppen met roken.

Slaat zelfs helemaal nergens op om als niet-roker dat merkwaardige geraaskal van een verslaafde te lezen.

Toon ballen en stop.
En anders niet meer inloggen zou ik zeggen?

Wedden dat meer mensen denken wat ik nu schrijf?
Alleen ben ik de boe-man.

Boe.


Hwzn

2397 dagen gestopt -

Wel een beetje jammer dat je de handdoek al zo snel gooit, Zo lijkt het veel geblaat en weinig wol. @Dj78 heeft wel een een punt,  Beslis voor jezelf wat je wilt. Stoppen is echt niet zo moeilijk maar het moet wel voor jezelf zijn. Anyway, succes met je keuze.
8-)


Paint

641 dagen gestopt -

@Amsterdamskruisje ga aub door met bloggen hier. Ik geniet er van☺️. Laat je niet van de wijs brengen door negatieve reacties want die zijn de moeite niet waard om enige aandacht aan te geven. Jou bloggen is heerlijk om te lezen, blijf doorgaan met bloggen en stoppen met roken😉


Balling

1848 dagen gestopt -

Openlijke oproepen tot censuur lijken mij onder ALLE omstandigheden zeer ongepast.


Koert111

1230 dagen gestopt -

Follow the money and you will understand….........


Biertje

783 dagen gestopt -

je bent niet alleen de boe-man @Dj78 ik steun je…. Maar goed ik ben de boe-trol ?
Niks ‘raar gepraat ‘ van je het is gewoon realiteit.
Ik irriteer me ook mateloos aan de schrijfsels van @Amsterdamskruisje en @Sarah13.
Ligt niet alleen aan hen hoor….Ze krijgen deze positie op dit toneel, en worden er toe aangespoord.

Net zoals met het wandeldagje heb je het hier over een clubje (bejaarde) mensen die jáááren geleden blijkbaar iets met elkaar gekregen hebben.
Op een enkeling na bereiken ze bijna geen nieuwelingen meer. Dat zie je ook aan de deelnemerslijst. Het zijn ook altijd dezelfde die hier aan het woord zijn. Jodie spant natuurlijk de kroon, en dan heb je het over Sarah, dat kruis uit Amsterdam, balling ,  quidam ze roken zelfs nog allemaal…..bah bah.
Deel @Hwzn wel ‘veel geblaat weinig wol ‘ . Ach het srb wordt misbruikt om met elkaar in contact te blijven.
Dit is een Stop Roken Blog …bijna hilarisch joh .  ‘ Coronation street ‘  is er niks bij en de mogelijkheid om óók nog om lurken te promoten….
Ben wel blij dat ik de rol van trol heb gekregen.en écht ergens voor sta en ga…
nl. niet roken en het bestrijden van dampen.


Callahan70

gestopt met roken -

Dit SRB is officieel overleden wat mij betreft
Dit is waar 0 moderatie tot leidt
Daarom hebben figuren die alleen maar tot doel hebben om dit blog kapot te maken alle ruimte waarvan hierboven akte.
@Amsterdamskruisje het ga je goed man, ik weet dat je echt probeert en hoop dat je het een keer zal lukken. Geef niet op!


Smeniekske

510 dagen gestopt -

Ik snap er niet veel van want inderdaad dit hele blog is openbaar. Ik lees je graag dus zou het jammer vinden als je weg zou gaan maar ik snap het wel met alle negativiteit van bepaalde figuren hier. Hoe dan ook: STOP! en veel succes!


Balling

1848 dagen gestopt -

Ben het met je eens @Callahan70.
Zonder moderatie gaat dit nooit meer goed komen.
Tijd voor een nieuw blog zoals @Rumpelstiltskin al voorstelde.
Achter de schermen wordt daar aan gewerkt.

@Amsterdamskruisje
Ga nou eens stoppen, man en als het zo moeilijk voor je is, volg dan het advies van @Quidam op en koop een damper! Genoeg experience hier om je op weg te helpen.
Gebruik het het desnoods als achtervang of als alternatief.
Maar STOP met het inhaleren van rook! Daar ga je uiteindelijk dood aan.
Dat weet je en daarom ga je NU stoppen!
We houden hier van je kulverhalen en willen die zo lang mogelijk lezen.


Dampenisongezond

Geen stop status -

@Balling het roken van e-sigaretten is verwoestend voor de gezondheid.

Aanraden om het ene schadelijk product te vervangen door een ander wegens eigenbelang, is verwerpelijk en om te kotsen.

Mijn advies: ga nooit dampen.

Zie ook alle wetenschappelijke onderzoeken op mijn blog.
Zie ook je buikgevoel: je gaat vrijgekomen dampen van verhitte chemicaliën inhaleren.


Biertje

783 dagen gestopt -

die @Balling

schrijft:

" Ben het met je eens @Callahan70

.

Je hebt écht een plank voor je harsens Balling

Callahan kan je wel schieten man .......

Als jij weg bent is het probleem gewoon opgelost Balling .....

Blijf eens een poos weg man….Mij zie je dan ook niet meer…..

Als jij komt promoten -zoals hierboven- ....
Tsja dan vreten we je dus op.


Biertje

783 dagen gestopt -

oh ja…ben ik nog vergeten

@Balling schrijft :  " Tijd voor een nieuw blog zoals @Rumpelstiltskin al voorstelde.
Achter de schermen wordt daar aan gewerkt " 
..
..

Fantastisch en dan Balling & Quidam als moderators…....

Nou mensen….haal de inlegkruisjes maar uit de kast…..lachuh


Amsterdamskruisje

142 dagen gestopt -

@Biertje.  En wat is jouw bijdrage dan op dit blog? Behalve copy paste van in jouw wereldbeeld passende links, zie ik qua blogs, weinig toegevoegde waarde.

@Balling. Dank en ja, heb serieus over dampen nagedacht alleen nog niet tot actie overgegaan. Gek genoeg lijkt het een heel gedoe maar is kwestie van doen. Hoop nog steeds op de ‘normale manier te kunnen stoppen maar misschien moet ik wat dat betreft de handdoek eens in de ring gooien. Heb trouwens zelf gezien dat iemand zich veel beter voelde na het gebruik van e- sigaret dus mij maken ze niet snel meer bang.

@Smeniekske Negativitieit kan ik nog best handelen maar het gaat maar om een bepaalde persoon: die heb ik verbannen uit mijn leven maar ik weet gewoon dat diegene meeleest. En dat haalt er voor mij de lol eraf.

@Callahan70 we go long way back. Weet dat je me gelooft en dat sterkt me. Het lukt me heus eens. Thanks!

@Koert111. Normaal deel ik je mening, hier is echter een privekwestie aan de gang en zie ik sommige punten van fb , wel als voordeel.

@Paint ben nog niet weg. Dank dat jij wel mijn blogs leuk vindt, heb er soms best nog werk aan en dan is het leuk als iemand als jij d at apprecieert

@Hwzn nog niet weg, nog niet het roken als eigen geaccepteerd.komt goed. Behh

@Dj78 toch fijn dat je de moeite neemt om mijn ellenlange en warrige verhalen te lezen. Toch nog wat positiefs. Enne, alleen over roken praten is ook zo saai, vind je niet?


Claudelicious

875 dagen gestopt -

Geef mij ook maar Facebook zonder gluurders en zonder toetsenbord helden.


Balling

1848 dagen gestopt -

@Claudelicious
Facebook heeft dan ook een trackrecord hoog te houden van censuur en willekeur.


Claudelicious

875 dagen gestopt -

Maar ik kan tenminste kiezen , wat en wie ik wel of niet wil lezen @Balling


Hwzn

2397 dagen gestopt -

Toosje50

2354 dagen gestopt -

@Amsterdamskruisje en @Sarah 13, vooral blijven schrijven. Ik hou ervan!