Jurgens

996 dagen gestopt - 20 May 20

800

Vanmorgen kreeg ik een appje van @Jodie04 met felicitaties omdat ik 800 dagen gestopt ben! Hoe aardig is dat😁.
Achthonderd dagen geleden, op 11 maart 2018, zette ik de stap om te stoppen met roken. Ik wist meteen dat het deze keer zou lukken. Dat gevoel had ik eerder niet gehad. En ik ben nog elke dag zo ontzettend blij dat ik van die troep af ben! Sommigen haakten onderweg af, sommigen verdwenen, sommigen overleden. Maar gelukkig zijn er elke dag nog veel stoppers die dit blog een warm hart toedragen en het levensvatbaar houden. Want zonder die steun en beloningen had ik het zoveel moeilijker gehad. Jullie begrijpen wat ik doormaakte toen ik stopte en jullie waren altijd daar met steun en troost. Dank daarvoor!
Als je net gestopt bent, hou dan vol en laat je steunen. Het helpt echt🍀

Jurgen1966

1432 dagen gestopt -

Lekker! Achthonderd dagen rookvrij. Gewoon doorgaan.


Jodie04

1047 dagen gestopt -

Knap hoor. Ook omdat jij de spirituale ook nog eens helemaal hebt laten staan. Ik vind dit zo onwijs knap en heb daar heel veel respect voor. In ieder geval, ik blijf iets op je voor lopen, maar het zit wel snor met ons.Leuk dat je zo af en toe nog blogt, maar ook links en rechts reageert. Dit geeft juist de nieuw komers moed om door te zetten. Want ook jij hebt, net als ik, wat val partijen mee gemaakt. Maar je zit onwijs vast in het zadel. Linda heeft n fris en fruitige papa terug, en straks in n heerlijk fris ruikend nieuw huis met je gezin is ook al zo iets moois om naar uit te kijken. Gefeliciteerd..


Bengel1959

1714 dagen gestopt -

Super knap hoor, 800 dagen enorm naar de 1000! En het steunen hier, helpt inderdaad! We slepen elkaar er wel doorheen!


Jokija1954

2999 dagen gestopt -

.


Peer30

2878 dagen gestopt -

Wow 800 dagen echt super goed ! ga zo door, op naar de 1000 !  :)


Ladygogo

641 dagen gestopt -

Gewèldig, je hebt je vrijheid terug en koestert je gezondheid. Hoe mooi is dat! Ik deel dezelfde blijdschap, we hoeven niet meer 💃


Koert111

1514 dagen gestopt -

Congrats and enjoy @Jurgens!


Frans06

11 uren gestopt -

Goed bezig!!


Amsterdamskruisje

425 dagen gestopt -

Heel goed gedaan. En tevens een aanwinst voor dit blog imho


Susanne1980

267 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met je jubileum! Je bent een mooi voorbeeld voor alle nieuwe stoppers 👍


Doornroosje1

1822 dagen gestopt -

Gefeliciteerd! Wat is het geweldig om niet meer te moeten roken.  :-)


Tjongejonge

1591 dagen gestopt -

Gefeliciteerd, hartstikke goed gedaan. Zo mee eens, was in het begin een stop-met-rokenblog addict I.p.v. roker. Dat heeft me er zeker doorheen gesleept.


Eliza

329 dagen gestopt -

Mooi verwoord, goed bezig jij
Gefeliciteerd en lekker doorgaan!


Ladygogo

641 dagen gestopt -

29 mei 2020 betekent voor jullie de sleutel steken in de deur van jullie nieuwe huis. Joehoeee jullie droom komt uit. Van harte gefeliciteerd!