Jodie04

928 dagen gestopt - 13 Feb 20

Wachten.....

Momenteel zit ik te wachten…Er is genoeg te doen, maar kan even niet verder… De electricien is bezig, zelf maar gezocht. De schakelaar voor mijn eetkamer lamp zat nl achter mijn mooie kast. En…er mankeerde wel het een en ander met draden die er niet zaten of sluiting maakte. Gisteren een leuke eethoek op gehaald via MP. Vanmorgen leuke lampen voor erboven en wil de electricien ook even in orde maken.👍 Het is erg hectisch tussen door, want sjees naar 3 huizen. De eigenaar van het huis waar ik voorlopig vertoef, ligt plat in bed met n zooitje pijnstillers vanwege n fikse hernia. Ziet grauw vd pijn, dus daar ook maar voor zorgen. Voor mijn ouders heb ik gisteravond wat geregeld voor hun 70 jarige huwelijksdag. We hebben het naar voren gehaald, en 1pv 18 april, wordt het nu 1 maart gevierd. Koffie met gebak, borreltje en satheetje eten. Ong 2.5 uur in een restaurantje, waar ik ook mijn 60ste verjaardag vierde. Een last van mijn vaders schouders. Morfine is opgehoogt en gaat op de dag nu ook n uurtje liggen. Nu hij is gelijk weer wat opgeruimder. 18 april was te ver weg voor hem, en hij wil zo graag onze hele familie nog 1x bij elkaar hebben. Kortom ik verlang er naar om in mijn eigen huisje te zitten. En ik hoop op volgend weekend. Van hier uit kan ik dan wel verder met opknappen en regelen…En nu plinten halen…Komt goed allemaal, moed moet..En…nou ja…laat maar…ik rook niet. Maar echt happy voel ik me ff niet, maar kan over n uur weer anders zijn. De zon moet maar gaan schijnen, scheelt ook altijd. Fijne dag, liefst rookloos..

Sophialaloren

3193 dagen gestopt -

Zoveel respect voor jou… fijn dat je het feest naar voren kon halen, en wat een leuke locatie☺️.
Mijn moeder viert 19 april haar 95 e verjaardag, en ze zegt ook steeds: ik hoop dat ik het haal, maar zij wordt 100.. denk ik.
Lieverd… ik hoop zo dat je gauw op orde zult zijn… niet roken he? Dan doen wij met z’n allen mee.
Dikke knuf van mij 🤗


Frans06

roker -

Sterkte met al het geregel!!


Lisa1951

190 dagen gestopt -

Jeetje Marianne, wat een geregel. Wel fijn dat je vader er nu rust van heeft. 1 maart is al snel. Verstandig dat je een electricien hebt ingeschakeld. Je moet geen gevaarlijke toestanden hebben. Sterkte met alles en we roken niet.


Pkoppelaar

435 dagen gestopt -

Tja sommige dingen moet je aan een vakman overlaten zoals electra…..is dat in ieder geval straks veilig.
En het regelen en organiseren van iets zit volgens mij in jou DNA 😂😂😂 dat doe jij wel ff. Kijk maar naar de SRB wandeling ben je ook altijd druk mee maar volgens mij geeft dat jou achteraf zo veel voldoening.
En dat je je nu even niet zo prettig voelt begrijp ik heel goed het zorgen voor kost zoveel energie en dat russen neus en lippen door ook nog even je huisje opknappen en alles wat daar bij komt kijken💪💪
Veel respect voor jou. En inderdaad roken doen we niet 😘


Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Vond dit prachtige gedicht van René Oskam , volgens mij past het jou wel ;)

Maar ben evengoed ONTZETTEND trots op je.


Jodie04

928 dagen gestopt -

@Sophialaloren. Ja dat jij daar ook was is op 3 weken na al weer 4 jaar geleden. Nee ik rook niet, maar ook niet leuk om te schrijven dat het momenteel verdomde moeilijk is en ik steeds geplaagt wordt door de gedachten er aan. Maar de 25ste en 26ste moet ik naar de KNO en longarts dus zal het heus niet doen..Ook dit " speelt" allemaal nog. Frans06, komt goed..Leuk dat je zo trouw reageert. Jij gaat zo onwijs goed, mooi man.@Lisa1951. Hij is kkaar nu, maar wat ben ik blij dat ik hem ingeschakelt heb, er waren zelfs gevaarlijke dingen naar boven gekomen. Ja, ik weet het, het is eigenlijk voor de verhuurder, maar wil hier niet op wachten. Ze is echt van goede wil, is 79, en ook afhankelijk. Nu ik weet hoe dit is, help ik haar maar n beetje, eigen belang natuurlijk ook.. Maar wil geen gevaarlijke toestanden.@Pkoppelaar. Ja, regelen kan ik wel, maar blijft lastig om te vragen. Dat ik om 17.00 uur hier thuis kwam belde net de huisarts voor de bewoner. Minder nieuws en kon gelijk door naar de apotheek tramadol halen, en er was n afspraak al voor de pijnpoli gemaakt voor hem. Sneu, n sportman in hart en nieren en nu effe uitgeschakeld en goed ook. En ik mis gelijk n rechterhand, en schiet ook weer in de zorg modes.Nee roken doe ik niet. Ben even blij met de stank die hier in de hal hangt van 2 rokende bewoners..😉 Gelijk weer genezen dan..@Jokija1954, had je nooit op Renė Oskamp moeten attenderen🤣 Maar Yoga doe ik niet aan, want zou daar denken: Wat moet ik allemaal nog doen.🤣🤣


Johnp2

297 dagen gestopt -

70 mooi getal 🙃😇


Jodie04

928 dagen gestopt -

@Johnp2. Absoluut. Qua leeftijd zou ik het kunnen halen, maar dat is ook alles🤣🤣


Jurgens

876 dagen gestopt -

Ja, nieuwe plinten: die had je wel nodig😊. Ik ben dit jaar 12,5 jaar getrouwd dus dat ga ik niet meer evenaren. Succes met het geregel👍


Jodie04

928 dagen gestopt -

Uhh @Jurgens, had de plinten weggegooid vd slaapkamers. Maar nu mooie hoge wiite gekocht. Nu 12.5 jaar is ook n mooi begin hoor😍 ik heb de 28 gehaald 12 jaar geleden. Gelukkig wel goede vrienden gebleven, dus die jaren tel ik maar mee😉