Miracle

200 dagen gestopt - 31 Jul 20

✨✨Beloning 75 dagen gestopt✨✨

Frisse morgen

Ik wist niet dat je de beloning van je behaalde prestatie, maar één keer kon delen. Ik had het namelijk gedeeld en weer verwijderd, omdat ik wat kort erbij wou schrijven. Maar nu kan ik hem niet meer opnieuw delen, dus dan schrijf ik zelf mijn beloning (zo kan het ook hé haha).

Het is inmiddels al 76 dagen en ik ben blij met de mini-vooruitgangen in mijn gedachtes. Nog steeds heb ik ZWARE momenten, maar wat ik heel mooi vind is, hoe ik op die rokersgedachten reageer. Ik zeg niet meer, dat ik niet mag roken, maar dat ik niet meer wil roken. Ik WIL niet meer roken, ook al voel ik soms de behoefte om te roken (oftewel dat zegt mijn rokersbrein). Ik zeg ook tegen mezelf, dat mijn brein moet ontgiften van de rokersgedachten, hoe verwacht ik na 10+ jaren gerookt te hebben, binnen 2 maanden volledig ontdaan te zijn van de rokers gedachten; dat is ONrealistisch! Vaak is dat wat ons doet ‘falen’, een verwachting hebben die we niet kunnen waarmaken. Accepteer daarom de moeilijkheden die er bij het stopproces zijn en denk dan in oplossingen, inplaats van terug gaan naar de sigaret, die je mentaal, fysiek en emotioneel helemaal KAPOT maakt!

Geloof me, ik leer mezelf opnieuw kennen en verwen mezelf ook steeds meer (Heerlijk en ontbetaalbare momenten!!). Zoveel jaren heb ik mij verschuild achter die stinksigaret, wat heb ik mezelf toch aangedaan?😢 Tja, het verleden kunnen we niet veranderen, maar gelukkig hebben wij zelf, degelijk invloed op het heden.
Positief denken zorgt voor positief handelen, het moet eerst zuiver zijn/worden in je hoofd!
Zorg daarom goed voor jezelf, jij bent het waard❤️

Het is iets langer geworden dan ik in gedachten had, maar hopelijk kan ik iemand hiermee inspireren, ook al is dat maar één persoon. Ik ga nu opstaan en mij klaarmaken voor het werk. Fijne (werk)dag allemaal🤗

Ladygogo

641 dagen gestopt -

Gefeliciteerd!!!
Ben ik blij dat het zo gegaan is, want nu lees ik een persoonlijk blog. Het rookgordijn is aan het verdwijnen en jouw rookloze positieve versie komt tevoorschijn. Wauw wat een beloning is dat.
Ik ga nu vrolijker uit bed. Mij heb je al geïnspireerd.


Miracle

200 dagen gestopt -

@Ladygogo dankjewel. Helemaal waar, de positiviteit komt tevoorschijn. Leuk om te horen dat je vrolijker je bed uitgaat.


Jokija1954

2998 dagen gestopt -

Fijn dat het je steeds beter afgaat, en ik weet zeker dat je met dit blog , wat mensen stimuleert.


Jodie04

1047 dagen gestopt -

Absoluut waar wat je schrijft, en gaat al leuker worden, geen gestress meer van peuken of aanstekers die je moet halen of zoek zijn. Gefeliciteerd met deze prachtige niet gerookte 75 dagen, op naar de 100.


Bouwhuis

758 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met de 75 dagen.. op naar de 100 deze eenmaal voorbij dan word het steeds beter. Fijn weekend alvast 🌞🌞


Aagje47

2142 dagen gestopt -

Het gaat helemaal de goede kant op met jou.


Jurgens

996 dagen gestopt -

Dag rookgordijn, welkom @Miracle🍀🍀🎈🎈🤸‍♀️


Paint

925 dagen gestopt -

Deze heb je maar weer gehaald en nu op naar de 100…


Peer30

2878 dagen gestopt -

Gefeliciteerd , 76 dagen gestopt , super :)


Susanne1980

267 dagen gestopt -

Mooie blog Miracle, heel inspirerend! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je (inmiddels) bijna 80 dagen! 💪🥇