Nat45

247 dagen gestopt - 08 Nov 19

Soms....

Meer dan 40 dagen…en toch de psyche doet veel. Nu ontzettende trek. Ga het niet doen, dat ff duidelijk. Ik weet wat het is om te stoppen, heb het regelmatig gedaan en elke keer dat ik stop lijkt iets moeilijker te worden. Dusss zonde als ik nu op steek. Het langst was ooit meer dan 3 jaar…. Waarom dan toch? Ik kon het wel aan die zogenaamde gezelligheids roker te zijn… Dusssss….. Echt niet. Want dat is 20 jaar geleden en de met de stop pauzes van 6, 3 1, 8 maanden ongeveer tussendoor schrijf ik meer dan 40 dagen. Dank jullie voor dit blog, mijn trek is weg dus ga met manlief lekker koffie drinken en genieten van het weekend. Ps. Dit keer voelt anders, ga over mijn record van 3 jaar heen ennuh dan ga ik niet denken dat ik die gelegenheid roker kan zijn

Ladygogo

455 dagen gestopt -

Ik had dat ook, het stoppen werd als maar moeilijker, ontiegelijk moeilijk op het laatst. Als ik dan eindelijk op de rit was, werd ik nonchalant en dacht ‘ik kan dat wel, een paar trekjes of zo nu en dan een sigaret…..’
Was het opnieuw weer gaan roken maar zo pittig haha.
Gelukkig is je trek weer voorbij gegaan na je blog! 🍀


Pisces

560 dagen gestopt -

Hier nog 1 .!
1 keer ruim 2 1/2jaar gestopt en 1 keer 3 jaar en dan toch weer beginnen in ....echt waar…een vlaag van verstandsverbijstering ..iets anders kan het gewoon niet geweest zijn .
Ik mag graag denken dat dat me deze keer niet meer gaat gebeuren en zal daar ook alles aan doen .
Jij gaat ook goed !!
Wij kunnen dit !


Jokija1954

2812 dagen gestopt -

Zolang het bij de gedachte alleen blijft is er geen vuiltje aan de lucht.
Je gaat goed!

+4


Bengel1959

1527 dagen gestopt -

  Je mag wel gek zijn om weer te gaan roken, want je zegt het al zelf, moet je weer door die moeilijke dagen heen!  Je gaat als een speer, met je 44 dagen op je tellertje!


Nat45

247 dagen gestopt -

Wat lief al die reacties


Johnp2

230 dagen gestopt -

👍voila


Doornroosje1

1635 dagen gestopt -

Ga maar niet uitproberen of je een gelegenheidsroker bent. Je weet nu zeker dat je het niet bent en ook nooit wordt.
Gefeliciteerd met 44 dagen niet roken.


Jodie04

861 dagen gestopt -

Je gaat je vast al beter voelen..En ja hier krijg je steun..Die ene bestaat niet…Houd vast he..


Craving

21 dagen gestopt -

Klinkt me bekend in de oren, ben zelf na 3 jaar gestopt te zijn geweest ook weer begonnen