Cactusmuis

227 dagen gestopt - 11 Feb 19

Beloning 750 peuken niet gerookt

750 peuken niet gerookt

Op 11 Feb 2019

Zo lekker dan, zo kort gestopt zoveel niet gepaft. Ongelooflijk.

Vanaf vandaag flink aan hem met gezonder eten. Heb zelfde tactiek toegepast als met roken: stopdag bepaald en nu gaan. Ik vind het echt lastig. alles met mate is lastig voor mij! Liefst zou ik stoppen met eten dat is tenminste duidelijk maar dat kan natuurlijk niet dus balans gaan zoeken, niet doorslaan en vasthouden. Ik maak graag gebruik van het voedingscentrum, daar hou ik bij wat ik eet. Niet dat ik niet weet wat verkeerd of teveel is maar het werkt hetzelfde als met deze site. Ik hou me eraan vast heb er steun aan. Hun receptenapp "Slim koken" is ook leuk. Na beantwoorden van een paar vragen (ja Sjef ik hou indd van vol en romig eten :) kwamen Sjef en ik tot overeenstemming: vandaag Moussaka met honing-bramenyogurt na. Klinkt niet verkeerd toch. Fijne dag allemaal!

Smeniekske

326 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met de 750 en al ruim een maand! Ik wens je succes met je dieet (al ben ik een voedingscentrum - Unilever hater :)


Tjongejonge

1125 dagen gestopt -

Zo, die heb je maar mooi niet in de hens gestoken.
Super, laat het er maar gerust meer worden.
Op naar de 1000.


Quidam

1085 dagen gestopt -

Proficiat met die 750 peuken die je niet gerookt hebt en het gelijk aan willen pakken van het snaaiwerk. ;)
Het voedingscentrum en hun adviezen is not my cup of tea, maar iedereen mag gelukkig in z’n leven bepalen hoe dit zelf te doen…. dus succes. :thumbs_up:


Pisces

280 dagen gestopt -

750 peuken NIET gerookt ....dat moet gewoon in conditie schelen .
Ik snap dat je bij houd wat je allemaal onder je neus prakt ...dat remt toch een beetje af .
Overigens heb je ook nog deze site om dat bij te houden :
https://www.myfitnesspal.com/nl/.
En als je ook een app gebruikt voor bijvoorbeeld wandelen o.d. dan werken ze samen en zie je zo het aantal calorieen dat je hebt verbruikt afgetrokken worden .
Ook geeft hij aan het eind van de dag , als je voltooid aan klikt , aan hoeveel je gewicht over een aantal weken zal zijn als elke dag zo zou zijn.
Je hoort het al ..ik ben dol op deze app :-)
Succes met je antisnaai actie !!
Mijn weegschaalzegt dit ...


Jokija1954

2532 dagen gestopt -

.


Cactusmuis

227 dagen gestopt -

@Smeniekske @Quidam @Tjongejonge dankjulliewel! @Pisces interessant ik ga es kijken! @Jokija1954 lief!