Dj78

1610 dagen gestopt - 18 Mar 18

2 jaar rookvrij

Vandaag precies 2 (!!) jaar rookvrij.

Heerlijk!!

Kan nu wel hele verhalen ophangen, maar iedereen weet wel wat die moet doen, of beter gezegd: laten.

Niks meer kopen en jezelf niet voor de gek houden en dan rook je nooit meer!!

Miracle

90 dagen gestopt -

Gefeliciteerd. Het is helaas niet zo makkelijk zoals je het aangeeft, dus wat meer over jouw ervaringen vertellen zou geen kwaad doen. Dat hoeft niet, maar een beginnende stopper zoals ik ben altijd benieuwd naar ervaringen, tips & advies van lang gestopte rokers.


Dj78

1610 dagen gestopt -

@Miracle, bedankt en lees mijn blog van het begin van het stoppen maar eens terug, als je wil


Dj78

1610 dagen gestopt -

Ps @Miracle, wel, zo makkelijk is het wel.
Je moet het WILLEN en dan lukt het!


Bengel1959

1603 dagen gestopt -

  Gefeliciteerd met je 2 jaar enne, ...... over 6 dagen kom ik er ook aan!  En @Miracle ik ben het wel met Dj78 eens, als je die knop om weet te draaien, is het niet zo moeilijk!  Het is echt een kwestie van doorzetten en volhouden! Je dag gaat evengoed wel voorbij!!  Alleen jij kan ervoor zorgen dat je stopt met deze vervelende verslaving!!! Je ben nu 76 dagen onderweg dus het moeilijkste heb je gehad!  Dus schouders eronder !!!!  ;)


Tjongejonge

1481 dagen gestopt -

Super.


Cc2

1096 dagen gestopt -

Gefeliciteerd, ja in feite heb je gelijk… gewoon niet meer opsteken. Het is zo simpel, maar kan ook moeilijk zijn, zolang je toelaat dat er een twijfel in zit.


Claudelicious

1048 dagen gestopt -

Gefeliciteerd! Mooie prestatie. Ik weet nu dat ik me in het begin het af en toe ontzettend moeilijk heb gemaakt om roken te gaan zitten te verheerlijken. Ik heb nou ook echt er in zitten… Ik rook niet dus geen discussie.

Onderstaande is van mijn 2e blog, we maken simpele dingen moeilijk dus ja het klopt wat je zegt 😊.

Fijne zondag X


Koda

1543 dagen gestopt -

Van harte met je twee jaar rookvrij !!!


Miracle

90 dagen gestopt -

@Dj78 @Bengel1959, nou ik hoop dat ik er ook zo over denk, over een paar maanden. Ik ben blij dat ik gestopt ben, maar vind het niet makkelijk. Maar ik blijf achter mijn besluit😉


Tjongejonge

1481 dagen gestopt -

Goed zo @Miracle dan kom je er wel.
Voorbij de 100 dagen-dip gloort de horizon.