Drj

12 dagen gestopt - 15 Sep 20

Zucht....

En dan gaat het 1,5 dag goed. Nergens last van. Dan zie ik op het werk ineens een avondje voor me met een bak koffie en een peuk en dan gaat dat beeld niet meer weg. Ik heb er helaas aan toegegeven en een pakje gekocht. Maar ik voel me nog steeds gemotiveerd! Ik moet gewoon niet meer toegeven daaraan. Ik geef in ieder geval nog niet op!

Bengel1959

1647 dagen gestopt -

Je bent eerlijk! Maar waar is je besluit gebleven? En het hier melden als je trek hebt? Een doorstart! En met doorzetten kom je er wel! Je moet door die lastige dagen heen! Succes!


Jokija1954

2932 dagen gestopt -

.


Kaatjekaka

1455 dagen gestopt -

‘en dan gaat dat beeld niet meer weg’...
Dat is zooo herkenbaar! Lees maar eens terug in mijn blogs. In mijn eerste week heb ik ook zo’n uitglijder gehad. En dat vond ik toen zo erg… Ik schaamde me zo. Maar het heeft me ook extra vastbesloten gemaakt om die fout niet nog eens te maken. Want dat zou nog erger zijn vond ik.. een mooie reminder voor wat ik NIET wil….
Ik hoop dat het voor jou ook zo werkt.
Even een misser, nu weer verder vol goede moed! Wie geen fouten maakt kan er ook niet van leren!
Voorwaarts dus met rechte rug! Zet m op!
Ik vertrouw erop dat het lukt, je bent sterker dan je denkt πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜‰


Jurgen1966

1365 dagen gestopt -

De "grap" is dus dat je jezelf als niet roker moet zien. Dus filter (hoe verzin je het) die peuk weg uit het plaatje want je rookt niet.
Success!


August1960

57 dagen gestopt -

Jammer, maar je pakt direct de draad weer op wat aangeeft dat het eigenlijk een misverstand was om weer een pakje te kopen…....weg met die meuk en niet bewaren omdat weggooien zonde zou zijn.
Weer gaan roken is zonde…...dus ga er voor, je kan het!!


Niama

44 dagen gestopt -

Zonde!! Maar zo goed dat je het gelijk weer hebt opgepakt!! Ik ben dit jaar ook al tig keren uitgegleden….nooit opgeven! Het gaat je lukken!!πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼!! Sterkte en SuccesπŸ€πŸ€πŸ€πŸ€


Ladygogo

574 dagen gestopt -

Oké dan, één diepe zucht en dan door, weg uit die rook gevangenis. Jij vindt jouw ontsnappingsroute vast en zeker.


Drj

12 dagen gestopt -

Dank jullie! Ik heb een toekomstbeeld in mijn hoofd en dat is sowieso zonder peuken.  Ik moet meer leren negeren op bepaalde momenten. Ik ben vaak te impulsief. Dit soort dingen gebeuren dan helaas.


Pisces

679 dagen gestopt -

Het vervelende is dat je dan gaat denken "ik rook deze nog even op anders is het zonde van het geld" ...niet doen , probeer ze te lozen ...anders is het zonde van je gezondheid en die is nog duurder , kijk maar naar de rekening van de zorgverzekering :-)
Maar alle gekheid op en stokje ..zet hem op,geloof in je zelf en tel tot 10 (of 100 als dat nodig is ) als je weer impulsief word ....succes !!


Sienja

1776 dagen gestopt -

Het valt niet mee deze kloteverslaving af te leren. Hoe goed en overwogen je besluit ook is, je kunt er op rekenen dat je, in een heel andere bui, minder standvastig blijkt. Welke gek heeft ooit verzonnen dat ik niet zou mogen roken, zo vroeg ik me dan geergerd af. En hoppa. Weer voor de bijl.  De kunst is, je motivatie zo te laten groeien, met alle middelen, dat je wil om te stoppen, echt groter is gegroeid als je zin in een sigaret. Valkuilen aan zien komen. Daar een strategie voor bedenken zodat je niet in die kuil valt. Er komt een keer dat je niet meer valt. Succes!


Jodie04

981 dagen gestopt -

Soms heb je gewoon even wat opstart problemen. Nu heb je er aan toegegeven, maar er geen goed gevoel over gehouden. Dus conclusie, nu niet meer er aan toe geven en er geen 1 meer opsteken…


Paint

858 dagen gestopt -

Opgeven is toch geen optie….