Ladygogo

496 dagen gestopt - 02 Dec 19

Spullen verzamelen

Vandaag heb ik het logeerbed vol gelegd met spullen voor mijn vakantie.
Met de kleding was ik zo klaar: praktische, kleurige zomerse kleding, die ik zelfs bijna nog van de waslijn kon halen.
Toen begon het verzamelen. Daar zat geen systeem in, ik bedacht iedere keer wat ik daarna moest pakken: kleine flesjes vullen met dagcrème factor 30, shampoo, douche gel, desinfectans (zaten nog restantjes in van 3 weken terug en heb ik gewoon bijgevuld). Mijn kleinste tandenborstel opgezocht samen met de ieniemienie tube tandpasta. Kam.  E-book, waar lag die ook al weer? Overal zoeken en duurde zeker een half uur, want ik had hem te goed opgeruimd. Ik wil nog steeds een leesplek realiseren voor mezelf (ècht na de vakantie doen!) want ik kan alleen in totale stilte lezen. Medicatie voor eventuele malaria. Paspoort. Superfloss. Visa kaart. Kaart zorgverzekering. Deo. Vaccinatie boekje. Gespaarde euro’s dankzij niet roken. Tanden stokers. Oplader. Koptelefoon oortjes. Leesbril. Papieren zakdoekjes. Hormoongel en -crème (heel belangrijk).  Volgens mij ligt alles nu klaar voor Thailand.
Oow ja en een volle doos Paracetamol, die had ik zo’n beetje als eerste klaar gelegd. Mijn rug doet namelijk niet meer wat ik graag zou willen. Ben ik even blij met mijn cabin size rol koffer.
Back packen vind ik stoer maar hé, rol kofferen is voor mij te gek en dè oplossing.

Vrijdagmiddag vlieg ik en zaterdag heb ik met mijn Bossche vriendin afgesproken in Bangkok. Eerst koop ik nog een sim kaart, want ik kan niet lang zonder jullie 😀

Ik kan wel zonder roken en ben super blij en opgelucht dat ik daar van af ben 💃

Sarah13

109 dagen gestopt -

Je voorpret werkt aanstekelijk! Zo blij voor je!


Frans06

roker -

Hoop dat je een mooie ontspannende vakantie krijgt!!


Mn

479 dagen gestopt -

Wow Bangkok, hele fijne vakantie. Geniet ervan


Jodie04

902 dagen gestopt -

Heel verstandig om n sim kaart te kopen, vergeet je roaming niet uit te zetten. En heb je after bite mee en imodium?? Dan heb je alles.. deet50 ook inpakken…Goed inspuiten. Ga jij malaria pillen slikken?? Nu laat die voorpret maar beginnen. Backpacken is niets voor mij ik ben ook vd rol koffer.. Maar voorlooig zal er weinig gerolt worden..En ja verheug me al op je verhalen..


Bouwhuis

613 dagen gestopt -

O wat een fijn vooruitzicht.. hoop dat je nog een beetje slaapt.. spannend hoor 💃


Jokija1954

2853 dagen gestopt -

Heerlijk al die voorpret, en wat een beleving zal het zijn.
Fijn dat je het roken hebt ingeruild voor ons,
en ja wij blijven graag op de hoogte.
Reizen we toch een beetje met je mee ;)


Jurgens

851 dagen gestopt -

Goed dat je niet meer rookt, want in Thailand mag je niet meer roken op bepaalde stranden, in restaurants en op vliegvelden. En de elektronische sigaret is er sinds 2014 al verboden op straffe van 100.000 bath of een jaar cel 🚭. Ze zijn nu zelfs bezig met een wet die thuis roken als huiselijk geweld bestempelt🧟‍♂️. En zo verliest het rokende deel der natiën steeds meer terrein en worden ze steeds meer gecriminaliseerd. Zou dat de oplossing zijn? Ik weet het niet.
Wel weet ik dat jij en jouw Oeteldonkse vriendin er goed voor staan! Veel plezier met de voorpret en ik kijk uit naar jouw reisverslag🌸🌺


Amsterdamskruisje

280 dagen gestopt -

Ben jaloers!
Alvast een fijne vakantie toegewenst! Hou je wel een dagoekje bij?


Balling

1986 dagen gestopt -

Fijne tijd daar en behouden terugkomst.


Balling

1986 dagen gestopt -

@Jurgens
"Ze" leren het inderdaad nooit.
En om nu de remedie met de kwaal weg te gooien…............


Smeniekske

648 dagen gestopt -

Supervooruitzicht! Heel veel plezier gewenst!


Kikker15

545 dagen gestopt -

Wens je een hele fijne vakantie toe….


Ladygogo

496 dagen gestopt -

Mooi zo @Sarah13 dat doet goed.
@Frans06 @Mn @Balling @Smeniekske en @Kikker15
Mijn droom komt uit, bedankt!
@Jodie04 Ja, ik heb alles, behalve Deet, die koop ik op advies van mijn vriendin daar. Malaria pillen zijn door de GGD voorgeschreven en is alleen indien nodig.
@Bouwhuis Langzaam voel ik de adrenaline, lekker hoor. Tot nu toe alleen vrolijkheid en nog geen stress.
@Jokija1954 Is een uitstekende ruil. Ik ben bijna dagelijks hier op het blog en zo niet, denk ik ‘hoe zal het gaan met…’ Ik ga het beleven! Het dringt pas sinds een drietal weken echt door hoe veel moois ik ga zien.
@Jurgens Ik hoef me er in elk land niet meer druk om te maken.  Zo lekker is dat.
Had je me vorig jaar nog moeten zien. Ik was op een vliegveld, ik dacht Valencia, toen ik na de bagagecontrole er achter kwam, dat er nergens meer een rookplek was. Het vliegtuig had nog een uur vertraging ook. Dat vond ik toen vre-se-lijk.
@Amsterdamskruisje Het is de bedoeling dat ik tussendoor een blog post. Dat is dan gelijk mijn dagboek.


Nat45

289 dagen gestopt -

Wat een heerlijk vooruitzicht. Ik zou zeggen heel veel rolplezier en geniet van al het moois dat je gaat zien


Ladygogo

496 dagen gestopt -

Volop rolplezier 😁 @Nat45, bedankt, ga ik doen.


Jodie04

902 dagen gestopt -

Nog een nachtje en dan tara….Geniet, geniet, geniet, en kom weer gezond terug…


Anna30

3025 dagen gestopt -

Fijne dag en en kom begmhouden thuis xx


Ladygogo

496 dagen gestopt -

Vrijdag namiddag ga ik de lucht in @Jodie04. Nog één dag werken 💃

Dank je wel @Anna30


Jodie04

902 dagen gestopt -

Heerlijk vooruitzicht @Ladygogo..Tikkie jaloers…Zou wel n vliegje op je schouder willen zijn..