Sarah13

13 dagen gestopt - 23 Mar 20

De Schaal van Scoville

I kid you not: ik was serieus vergeten hoe pittig het kan zijn.  Niet aldoor, maar echt in vlagen.
Ik heb vanmiddag een cake gemaakt met cocosschaafsel, appel en kapotgeklopte stroopwafels. 
Tijd voor een dutje, denk ik.  De samenhang is ver te zoeken.

Jojo67

45 dagen gestopt -

Aparte combinatie maar kan heel lekker zijn :)
U kid me not, ondanks vele pogingen blijven de eerste dagen gewoon zwaar k.t. En dat valt zeker tegen, maar ja, we zijn junkies. Makkelijk is het nooit maar het kan wel.
Vroeg naar bed, warme douche, nog een glaasje alcohol, iets te knabbelen. Kies maar welke volgorde :)


Johnp2

176 dagen gestopt -

Nobody said it was easy.
Walk the Line👍
Je houdt niet van pepers


Jokija1954

2757 dagen gestopt -

.


Jodie04

806 dagen gestopt -

Ik ben pittig, en houd van pittig…Die cake zou ik wel n plak van lusten. Kom op Saar, doe m een lol en ga er weer voor. Ik heb vandaag niet gerookt maar hadden ze hier gelegen .....Vanmorgen stond ik op tilt…Soms helpen tranen, maar eindelijk heb ik tv en internet aansluiting….Helaas mijn verhuurder niet meer.!! Even iemand vinden die mijn nieuwe laptop ( zit nog in de doos al 2 maanden) in orde wil.maken en dan schrijf ik van deze soap ochtend nog wel n blog…Nu onderuit en….tv kijken..Relax, en de aanhoudster wint…altijd..PS. de heetheid van pepers meet ik nooit, proef gewoon of er nog n pepertje bij kan😊🤣


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Jojo67 ik lig serieus nú al in mijn nest…  En de cake was echt tóp! Én ik heb vandaag nul gerookt.  Holy Mother of God sta me bij!


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Johnp2 wel van de muzikale.


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Jokija1954 en zelfs dan nog niet…


Sarah13

13 dagen gestopt -

@Jodie04 je bent de pittigste tante die ik ooit heb meegemaakt jij! X


Jodie04

806 dagen gestopt -

@Sarah13.🤣🤣🤣 Na 28!!!! Medewerkers van n telecom organisatie ad lijn te hebben gehad moet je wel pittig uit de hoek kunnen komen…En ja…ben n pittige tante ol zijn tijd..Kan te gek ook en dan verander ik in n pitbull. En…lang gewacht, stil gezwegen, ( nou ja niet echt stil) nooit gedacht, toch tv gekregen


Bouwhuis

517 dagen gestopt -

Maar dag 1 bijna weer gehad… gaat je nu lukken 👍🍀


Jurgens

755 dagen gestopt -

Goed bezig Sarah13,  you burn like Madame Jeanette🔥🌶


Jodie04

806 dagen gestopt -

@Jurgens, mijn hemel Madame Jeanette, nu dat is geen fijn toiletgang als je er daar een paar van door een gerecht hebt gedaan…Staat je k…in brand😊🤣🤣


Jurgen1966

1191 dagen gestopt -

Dit is ook wel lekker.


Pisces

505 dagen gestopt -

go go go Saartje ...ik geloof in je !!!