Martizio

roker - 12 Apr 19

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 11 Apr 2019

Ola pola vandaag 3 weken rookvrij. Maar heb het moeilijk nog steeds. Ben vaak in conflict met mezelf. Gisteren zei de ha dat ik s morgens en s avonds een halve champix moest nemen . Ik slaap dus enorm slecht, das niet te doen.
Maar ik hou vol , ooit is het gedaan met dir gevoel. En wat zeggen ze altijd ? De volhouder wint 👍

Johnp2

279 dagen gestopt -

Ik heb hele genomen. 1x dgs ergens eind van de morgen. Had al wat gegeten.  Idd slecht slapen. Geradbraakt. Niemand zei dat t makkelijk zou zijn. Uiteindelijk verlost van die peuk, de rook de nicotine,
en de verslaving. Je weet waarvoor. Ja gaat over. Eindig. Gelukkig. Je bent al.op weg. Succes. Oh ja,
nog zucht?


Fietje1

125 dagen gestopt -

20 mooi!!! Ken het slaap probleem, heb er nog wel last van maar niet meer zo erg. Het wordt beter💪.


Fientje2018

501 dagen gestopt -

Ja, hier een volhouder💪🏼Bereid je voor op een “ bumpy ride” maar elke dag kom je dichterbij,  gewoon lekker doorgaan. Je gaat goed👍


Lia1972

343 dagen gestopt -

Ik brak hem ook snel door. En dat was voor mij niet de oplossing. Ik ging al snel over na een halve met de lunch…

Iedereen reageert er anders op. Ik sliep slecht en had absurde dromen. Echter die had je ook kunnen krijgen van de afkick zónder hulpmiddel….

Goed dat je doorzet!


Jokija1954

2474 dagen gestopt -

Zonder hulpmiddel, had ik ook last van slecht slapen.
Maar zo ergens rond dag 50 ging dat weer als van ouds, dus.


Ladygogo

117 dagen gestopt -

De heftigste tijd is vaak het prille begin. Ik had juist cold turkey slechte nachten en hallucinerende nachtmerries. Bovenal tegen depressief aan en tja… dan maar weer begonnen met roken. Grrrr. Vicieuze cirkel, daar willen we uit!
Het doel is gestopt blijven, focus daarop.
Ik wens je ontspanning en afleiding toe en gooi het er allemaal hier uit als het ff helemaal niet gaat. 🌺