Quidam

964 dagen gestopt - 22 Mar 19

931

Kaatjekaka

934 dagen gestopt -

Dankjewel..
Deze kwam precies op het juiste moment.. nèt als ik even dacht van ‘ik zie t niet meer hoor, alles is even wat veel..’ en dan krijg ik dit als eerste op mijn scherm..
Ik voel me zomaar ineens weer wat gesteund.. ik ben ‘stronger than I think’.. bedankt! 😙


Quidam

964 dagen gestopt -

@Kaatjekaka je begrijpt neem ik aan inmiddels wel waarom ik juist deze twee Quotes in de afgelopen dagen plaatste…naast dat ik al mijn voorgaande blogs heb verwijderd en ook een andere avatar heb genomen.

En als jij daar wat aan hebt aan de dingen die ik plaats… dan is dat alleen maar leuk toch.

Ik vraag mij bij tijd en wijle ook wel eens af waar ik al die kracht vandaan peuter….

We denken soms wel eens dat als iets ergs gebeurd dat wij er nooit door heen komen…. maar op de één of andere manier is er altijd wel weer ergens een lichtpuntje te vinden….


Kaatjekaka

934 dagen gestopt -

Ja snap ik…
Maar stiekem was het precies even een duwtje in mijn rug..
Het is voor jou nu heel pittig, je krijgt nogal wat voor de kiezen, maar ik heb aan deze quote heel egoïstisch wat voor mezelf om me aan op te trekken! Hier is het soms best moeilijk.. niet te vergelijken natuurlijk maar toch…