Biertje

783 dagen gestopt - 11 Sep 19

🎉Trump gaat e-sigaret beperken/verbieden 🎉

vers vd pers vanuit het oval house

Trump denkt aan een verbod op gearomatiseerde e-sigaret

De Amerikaanse president Donald Trump overweegt een verbod op gearomatiseerde e-sigaretten, zo heeft hij vanavond verklaard. De voorbije weken doken verhalen op van honderden mensen die ziek zijn geworden na het gebruik van e-sigaretten. Intussen zouden al zes van hen dit jaar overleden zijn.
Gearomatiseerde e-sigaretten zijn volgens Trump niet alleen een “algemeen probleem, maar meer specifiek ook een probleem wat betreft kinderen”, zo zei hij na een meeting over de problematiek. “We zullen mogelijk erg fors moeten ingrijpen”, aldus Trump.

announces in the Oval just now that the admin wants to ban all non-tobacco flavored e-cigarette vapes from the market. The move is aimed at dissuading young people from taking up vaping.

.
.

fantastisch nieuws….  de vlag kan uit ....VOOR DE KINDEREN ...

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/trump-denkt-aan-een-verbod-op-gearomatiseerde-e-sigaret~ae35ec71/

..
..

Zijn minister van Volksgezondheid Alex Azar voegde toe dat zijn administratie stappen zal ondernemen om gearomatiseerde e-sigaretten te kunnen verbieden.

Het Amerikaanse centrum voor ziektepreventie en -controle heeft alle gebruikers van e-sigaretten - “vapers” - opgeroepen om ermee te stoppen in afwachting van de resultaten van onderzoek naar de oorzaken van de ziektegevallen.
Mogelijk hebben die te maken met bepaalde navullingen, onder meer THC

..

..
fantastisch nieuws….  de vlag kan uit ....VOOR DE KINDEREN ...

Biertje

783 dagen gestopt -

rtl 4 vandaag :


Biertje

783 dagen gestopt -

Het nieuws filmpje van RTL4 heb ik van you tube @Balling

NIET zoals jij schrijft van het dampforum

Ter info voor iedereen hier … Voor de zoveelste keer kopieert balling dus diverse linkjes van ons SRB blog en plempt dit op het dampforum…..tis maar dat u het weet.

En dan heeft mijnheer het over eerlijke informatie verstrekking !!!!


Biertje

783 dagen gestopt -

Net zoals de opmerking daarstraks   alsof ik een betaalde trol zou zijn….waar slaat het op…..  dit valt m.i. allemaal onder jouw hoofdstuk van een gefrustreerde oude man die stampvoetend weigert te stoppen…..... .  Hou eens op @Balling.  Nog even en Je moet tegen jezelf beschermd worden.