Jojo67

27 dagen gestopt - 22 Feb 21

Beloning 20 dagen gestopt

20 dagen gestopt

Op 22 Feb 2021

20 dagen op de teller, 500 peuken niet gerookt. Het gaat goed, ik ben positief en het doet me niks als P rookt. Heel af en toe even een gedachte, je bent alweer zoveel dagen gestopt, eentje kan wel. Maar ik weet donders goed waar dat toe leid, nee dus.
Vanochtend bedacht ik me dat 22-2-2022 een leuke datum is om te kunnen zeggen dat ik iets meer dan een jaar gestopt ben. Visualiseren helpt om een doel te bereiken, zeggen ze :)
De kop is eraf, ik ben blij en trots dat ik deze beloning weer binnen heb. Ook de 500 peuken beloning is een feit. Happy dat ik die niet heb hoeven roken. Als ik de asbak van P voller zie worden dan ben ik opgelucht dat daar geen peuk van mij bij zit.
Al 2 dagen geen zuigtablet meer nodig gehad. Ze liggen ik de la naast de nicotinepleisters, mocht het nodig zijn. En anders zijn ze voor P, als hij een keer zover is om ook te stoppen. Ik geef het goede voorbeeld, en wil niet meer roken. Het is klaar! Als ik blogs lees van langer gestopten dan is dat een reminder dat ik ook zover had kunnen zijn. Dom maar blijkbaar is het toch nodig geweest om een knipperlichtrelatie met tabak te hebben. Die relatie is nu voorbij, niet meer nodig, geen spijt want het heeft me op dit punt van mijn leven gebracht.
Ik rook niet meer :)

August1960

214 dagen gestopt -

Mooi en krachtig gesproken Carin. Jij wilt niet meer en dat is een statement naar jezelf toe. Eentje kan dus niet meer en is zeer zeker het proberen niet waard. Zou eeuwig zonde zijn weer een doorstart te moeten maken. En dooooorrrrr op deze voet👍👍👊👊


Amsterdamskruisje

515 dagen gestopt -

Jeu!
Maar wees waakzaam…
Idd, elke sigaret…leidt tot de volgende….en de volgende….en de volgende.

Je hebt nu die ketting verbroken.
Mooi
Maar reken je niet te vroeg rijk.
Het is nu nog heeeeeel erg oppassen geblazen


Jojo65

58 dagen gestopt -

Goed bezig jojo
Trots op zijn
We gaan ervoor


Verena1978

189 dagen gestopt -

Super 👍op naar de eerste rookvrije maand.


Broeder30

59 dagen gestopt -

Super! Gaat lekker!


Aagje47

2232 dagen gestopt -

Ik heb 22-02-2022 alvast roodomrand in de agenda gezet. Ik heb er vertrouwen in dat jij een overtuigde stopper wordt want het is overduidelijk dat je dat het liefste wilt. Nog effe volhouden Carin ;)


Jojo67

27 dagen gestopt -

@Aagje47 Nog effe dan. :)