Niama

157 dagen gestopt - 13 Jan 21

Pffff....Wat een %$#¥$£ dag!!

Even zeiken…..
Wat een een enorme chipsdag!!
Vandaag lopend naar de plek om bloed te laten prikken…...met morfinepijnstillers in mijn lijf vanwege mijn zware rugklachten, krijg ik me toch een partij pijn in mijn knie….
Eerste gedachte: En nu wil ik een peuk! Loop ik toevallig langs de Primera…..de sigaretten riepen me, maar ik ben doorgelopen. Bedenk ik me 5 minuten later dat de Primera helemaal niet open is🤦🏻‍♀️!
Goed, bloed laten prikken en daarna naar de apotheek. Van de apotheek naar het Kruidvat met daar tussenin the Readshop….de Marlborootjes riepen me weer, nu iets harder dan daarvoor. Het Kruidvat ingelopen, mandje in mijn knieholtes gekregen en komt er een vrouw 20 cm van me afstaan dus maar snel naar de kassa gegaan. Sta ik in de rij voor de kassa met gepaste afstand op de persoon voor mij. Ok, heel misschien geen 1,5 m, maar een hele ruime afstand van toch zeker 1.40m en trouwens misschien wel 1.60m. Ik kijk altijd of ik er ongeveer tussen kan liggen(ben namelijk 1.63m). Zegt mevrouwtje voor mij, die overigens zelf constant een stap naar achter deed en ik kon niet naar achter omdat er nog iemand achter mij stond, dat ik 1,5 m afstand moet houden??? Ik blèrde dat ik ruim afstand hield en dat zij constant naar achter liep en vroeg haar of ze een meetlat bij haar had. Ok ik vroeg het niet, dat blèrde ik ook!
Afgerekend en wilde naar buiten. Maar de mandjes waren op, dus mocht er niemand meer naar binnen en staat er 5 man naast elkaar voor de deur te wachten om naar binnen te gaan???? Naast elkaar zonder afstand en kon er niet langs. Blèrrend: WAT ONTZETTEND HANDIG DIT! HET ZOU HEEL FIJN ZIJN ALS JULLIE AAN DE ZIJKANT GAAN STAAN ZODAT IK EN ANDEREN NAAR BUITEN KUNNEN!!
En toen stond ik weer buiten en weer voor The Readshop. De Marlborootjes riepen we weer. Nee, ik lieg…. ze schreeuwden en smeekten me ze te kopen, met een aansteker! Doorgelopen totdat ik ze niet meer hoorden schreeuwen…...maar ik hoor ze al de hele verdere dag zachtjes roepen. Net word de pijn in mijn knie zo erg dat ik amper nog kan lopen…. en het gefluister begint weer: “eentje joh! Dan voel je je beter! Eentje maakt niet uit! En so what desnoods rook je er 2 of misschien wel 3…. morgen rook je gewoon weer niet!”
Echt een CHIPSdag! Ik ga zo maar naar boven strompelen en me klaar maken voor bed en er vroeg in en maar hopen dat de pijn morgen minder is. Stoppen met roken maakt me wel mondiger! Of heet dit gewoon een kort lontje?!

Fijne avond nog!

Manu1976

123 dagen gestopt -

Sterkte, morgen weer een dag
Ja ja, kort lontje…
En al die pijn. Pfff niet leuk.. ik heb ook wel last van de onderrug deze dagen en ook iets aan hoofdpijn. Niet zo lekker enzo… Maar ik heb geen trek in peuken.. dat effe niet.. echt niet..


Camieltje

257 dagen gestopt -

Roken dempt je emoties en je komt beter voor jezelf op als je stopt. Tenminste zo is dat bij mij.
P.s. hier is geen enkele boekwinkel open, alleen coffeeshops, slijters en supermarkten… en ja de kruidvat natuurlijk. Ik doe iets niet goed…
Maar… weer een situatie die je op hebt gelost zonder terug te vallen op je oude gewoonte. Het slijt, heel langzaam maar echt. Niet roken wordt het nieuwe gewoon!


Minous47

95 dagen gestopt -

Lekker slapen. Morgen: nieuwe dag nieuwe kansen.


Broeder30

15 dagen gestopt -

Respect hoor! 💪


August1960

170 dagen gestopt -

Zeer zeker een Kl….dag zo en snap dat korte lontje. Vechten tegen de drang en die vervelende stemmetjes en dan dat irritante volk dat zich niet aan de regels houdt, dan laait het alleen maar verder op. Goed mee gedeald en hopelijk morgen een betere dag. Sterkte en beterschap en hopelijk wordt die pijn ook minder 🌹🌹🌺🌺


Sylvie

138 dagen gestopt -

Wat balen zeg, maar superknap dat je niet hebt toegegeven en niet hebt gerookt en laat al die anderen die geen afstand enzo houden lekker de rimbam krijgen. Hoop dat je pijn snel minder wordt!!


Jojo67

31 dagen gestopt -

Wat een &$@%^dag voor je. Maar die is gelukkig weer voorbij. Er zijn veel mensen die zich niet aan de afstand houden, soms omdat ze niet opletten, sommige zijn gewoon niet intelligent. Maar nu is weer een nieuwe dag. Hopelijk verloopt die beter met minder pijn. Kusje erop X


Sara1963

34 dagen gestopt -

Ohhh, wat heb jij een vervelende dag achter de rug. Maar je hebt toch mooi stand gehouden. En af en toe een kort lontje hebben komt dan wel van pas toch….. Hoop dat de nieuwe dag voor jou met minder pijn en drang naar nicotine gaat zijn.


Janonimus

36 dagen gestopt -

Ik moest lachen , sorry…je had het zo leuk opgeschreven…dat vertelt me dat je er ook al met een beetje humor naar kon kijken…blij dat je het marlborokoortje hebt kunnen weerstaan. Hoop dat je pijn in de knie al weer wat minder is, dat kan zo pijn doen!
Ik kijk uit naar je volgende verhaal, maar wens je daarvoor niet persé een rotdag toe hoor… dank dat je hier schrijft! O ja..en die 1,5 meter en de mensen die niet kunnen meten, ik loop hiervan al een tijd met een punthoofd rond..ben blij dat ik niet alleen ben


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Ik bewonder je volharding en zelfvertrouwen en dat je zelf de regie wilt houden en niet toegeeft aan die vieze en nare verslaving.
Je bent wel mondiger aan het worden 😁
Heb je vandaag weer een betere dag?


Jojo65

13 dagen gestopt -

Je hebt wel een glimlach op mijn gezicht gebracht
Zag het helemaal voor me
Hoop dat de pijn en zin in een peukje weer wat weg geebt is