Pkoppelaar

201 dagen gestopt - 12 Jun 19

Regen of niet.......

Vanmorgen naar de opticien geweest…...zowel heen als terug doorweekt 🌧🌧🌧 maar we gaan lenzen proberen, word nog wel een dingetje aangezien ik ook een cilinder heb en lenzen de neiging hebben om te gaan draaien maar schijnt wel te kunnen.
We gaan het gewoon proberen voor rechts geen probleem daar zie ik centraal toch helemaal niets meer, en links ...kwestie van proberen.

Na thuiskomst natte zooi uit af drogen droge kleding aan en mijn hondje Monty uitlaten….tuurlijk regent nog steeds maar lopende en met ☂️gaat het wel word je niet zo vreselijk nat😊.
Stap ik binnen ligt er een sleutel op de mat???
Blijkt van mijn boven buurtjes te zijn of ik hun 2 honden kinders vanmiddag uit wil laten aangezien zij naar een begrafenis zijn van Opa en de beestjes dan wel heeeel lang alleen zijn…....tuurlijk doe ik dat😃 maar wacht wel tot de regen beetje minder is en laat er 1 tegelijk uit dus ik ben vanmiddag lekker druk met wandelen want ja die van mij moet uiteindelijk ook nog paar x vandaag😂😂😂

Dus ik heb gewoon geen tijd om me ergens druk over te maken😂💪

Fijne zorgeloze, rookvrije en regenachtige dag allemaal🌧☂️🌧 enne na 🌧komt ☀️

Pisces

392 dagen gestopt -

Oke…het is bij jou echt hondeweer vandaag !!  :mrgreen:
Je bent lekker bezig zo ...fijne dag !!


Peer30

2524 dagen gestopt -

Fijne avond daar ;) rookvrij :)


Ladygogo

287 dagen gestopt -

Heel wat gewandeld vandaag dus 👍
Ik begeleidde een kinderverjaardag…. Negen kindertjes van 8 jaar, dus ik was ook zoet 😀  ‘s Middags trok het open, dat was boffen en scheelde herrie in mijn oren.


Pkoppelaar

201 dagen gestopt -

@Ladygogo inderdaad veel gewandeld maar vond het heerlijk😊
Ja kindertjes kunnen veel decibel produceren hahaha gelukkig klaarde het vanmiddag op…....


Aagje47

1788 dagen gestopt -

Gelukkig is het aan het einde van de middag toch nog droog geworden met een prachtige heldere avond er achteraan. Weer een rookloze dag gehad.


Quidam

1198 dagen gestopt -

Ja met alle honden tegelijkertijd wandelen vind ik ook nooit zo’n geslaagde zet. Dat deden wij vroeger dan wel met die twee labradors en die teckel, maar dat hobbelde dan wel gewoon los achter elkaar aan. Tegenwoordig moet alles aangelijnd en dan is dat niet zo eenvoudig. En als ik dan eens een oppas hond heb dan ga ik dus net als jou ook tig keer met 1 hond tegelijkertijd wandelen… anders ben je met recht aan het vlechten. :)

Als het regent en ik heb een oppashond kom ik tenminste ook nog eens buiten voor een lekkere wandeling, want die ruwhaar teckel van mij die loopt bij het minste of geringste drupje al weer richting huis. ;)

Succes met je lenzen. :thumbs_up: