Nelissenton

roker - 30 Nov 19

Stop met roken

Hallo beste stoppers, ik wou dat ik dit kon zeggen, ik heb al zoveel hulpmiddelen geprobeerd maar niks help, ik rook al meer dan 40 jaar, een goede kennis van mijn is na 50 jaar gerookt te hebben, gestopt zonder hulpmiddelen, hij zegd dit moet jij ook doen, hij zegd de eerste drie dagen is héél zwaar, maar daarna gaat het een stuk makkelijker,  dus hier ga ik voor.

Frans06

roker -

Dan moet het nu gaan lukken Succes!!.


Bengel1959

1569 dagen gestopt -

Klopt de eerste dagen zijn zwaar, maar het is voor iedereen verschillend! 40 jaar roken gum je niet zomaar uit! Ik had ook 40 rookjaren en bij mij werd het na 3 weken iets makkelijker. Het zat niet meer 24/7 in je hoofd, zeg maar! Het is een kwestie van doorzetten, ondanks dat je niet rookt gaat je dag evengoed om! Jij bent de enige die kan zorgen dat je niet meer gaat roken! Je word op een morgen niet wakker met het, ik heb nog nooit gerookt gevoel, was het maar waar! Die laatste 2 gedachtes hebben mij er doorheen gesleept! Dus,..... doorzetten en volhouden zijn de sleutelwoorden, stap uit je rookgevangenis! Succes!


Pkoppelaar

410 dagen gestopt -

Wow 40 jaar…..maar nu ga je ervoor, inderdaad de eerste 3 dagen of weken zijn het zwaarst..ongeacht of je hulpmiddelen gebruikt…maar laat het lekker over je geen komen, kribbig of niet het komt goed. Heel veel succes…ook jij kunt het. 💪💪💪


Nelissenton

roker -

Hartelijk dank ik ben zo blij met jullie


Jokija1954

2854 dagen gestopt -

Ik deed het ook zo na ruim 44 jaar te hebben gerookt.
Willen en doorzetten, en dan kom je er ook.


Nelissenton

roker -

Dankjewel


Bouwhuis

613 dagen gestopt -

Zet m op.. het gaat je een keer lukken.  Succes 👍


Jodie04

902 dagen gestopt -

Ik ook bijna 50 jaar gerookt.. ook gestopt, en het kan met of zonder hulpmiddelen, want je moet er 100% achter staan, anders lukt het je nooit. Maar jij kunt het ook, dus succes, ga er voor..


Pisces

601 dagen gestopt -

Lichamelijk zijn de eerste 3 dagen het ergste .
Maar de gewoonte blijft toch nog wel wat langer een dingetje.
Voor veel gewoontes waar een peuk aan te pas kwam(en geloof me, dat zijn er meer dan je op het eerste moment zou denken ) zou het beter zijn om een nieuwe gewoonte te ontwikkelen..te beginnen al met het ontbijtritueel (of juist het gebrek daaraan )
Kortom…je gaat jezelf voor een groot deel opnieuw uitvinden en een hele leuke hobby maakt het ook wat makkelijker om de vrijgekomen tijd te vullen .
Succes ....jij kan dit ...bereid je voor om eventuele lastige situaties te tekkelen . .


Nat45

289 dagen gestopt -

Welkom.. Het klopt hoor de 1e dagen zijn het zwaarst en daarna is het echt niet makkelijk ofzo maar anders. Ik heb mij achteraf gezien 4 weken echt slecht, letterlijk ziek gevoeld. Maar nu ben ik zo blij dat ik doorgezet hebt. Nogmaals welkom en lekker lid hier blijven en je abonnement van de rokersclub opzeggen. Ze doen iets wat moeilijk bij het opzeggen :-) maar ook jij kan het hoor


Koert111

1369 dagen gestopt -

Pillen en praten helpt de eerste stopperiode significant….. Toch is het uiteindelijk een kwestie van je gewoonte doorbreken en er iets anders voor in de plaats zetten. Intrinsieke motivatie is "key", van doorslaggevend belang. Stop voor jezelf niet voor iemand anders. Overigens is stoppen met roken net zo moeilijk/ uitdagend voor iemand die 5 of 10 jaar gerookt heeft als iemand die dat 40 jaar deed.


Doornroosje1

1677 dagen gestopt -

Ik ben ook zonder hulpmiddelen gestopt. Volhouden en doorbijten. Het is niet makkelijk, maar zeker goed te doen. Succes.


Lia1972

722 dagen gestopt -

Succes.
Ik ken het ook meerdere keren gestopt. Maar als je nu rechtop blijft staan dan ben je een gestopte!