Jodie04

868 dagen gestopt - 15 Apr 19

Mijn weekend...

Nu, ik heb hem gelopen hoor, de bloesemtocht in Geldermalsen… Het was koud, maar prachtig.. De bloesem was bewatert en hing dus vol met prachtige ijs druipers, fantastisch… En, de 25 km waar we ons voor hadden ingeschreven, heb ik dan wel niet gehaald, maar dik tevreden….Van en naar de parkeerplaats was al een dikke km, en ik heb er 16 daar gelopen, dus 18 km op de teller… Aan mijn conditie lag het niet, had heus die 25 km kunnen wandelen, we hadden de hele dag tenslotte… Maar, het was voor nu genoeg, en liet ik het daarbij… Ik heb wat sneeuw gehad, veel zon ook, maar ook door de blubber gelopen, en zag er niet uit.. Nou ja, mijn schoenen en wandelbroek dan…..Ik natuurlijk fantastisch haha…

Gelukkig kon IK nu eens thuis mijn benen onder tafel schuiven, en er was heerlijk gekookt voor me… Dat was maar goed ook, had ik nog even tijd om te relaxen, want in de avond zijn we even naar een bandje wezen kijken… En toen had ik het wel gehad, was geen latertje geworden hoor..

Zondag mijn wekelijkse ochtend ronde gelopen, heerlijk vroeg liep ik al, ( 7 uur) en was om 9.30 thuis, kon ik weer aanschuiven, ditmaal voor het ontbijt, haha, wordt nog eens wat hier..

Helaas konden we verder de deur niet uit, want de vaccinatie arts zou komen, en ja, hoe laat, dat weet je nooit, geen vaste tijd…Ik ben nu voor de komende 30 jaar beschermd tegen heel wat enge dingen…Malaria pillen moeten pas op de dag van vertrek geslikt worden.. Hoop dat ik niet ziek word van de gele koorts vaccinatie, want dan zou deze week niet uitkomen, maar voorlopig voel ik me kiplekker.

Heb een verwijzing voor de rug kliniek net gehaald en morgen bellen…. En dan maar hopen dat zij raad weten met die benen en rug van me, ik weet het zelf in ieder geval niet meer. Ben in wel gestopt met alle pijnmedicatie.. Die doet toch niets tegen zenuwpijn..

Gelukkig is het Marianne weer, en vanmiddag lekker in de zon gelegen en wat zitten schilderen.. Klein detail, ik moet alleen nog zwart in verven, en dan is hij af, mijn schilderij van Parijs… Detail: Mijn zwart is op!!!... Hoe is het mogelijk, heb ik weer… Morgen maar even kijken of ik ergens zwart kan kopen of bij bestellen…

En zo draaien mijn weken..Met wijntje, dat dan weer wel, maar zonder peuk…

Peer30

2698 dagen gestopt -

Leuke blog ,mooie foto’s :) niet leuk met je rug , hopelijk kunnen ze wat voor je betekenen , wel knap dat je blijft door lopen , topper ! knuffels


Jodie04

868 dagen gestopt -

@Peer30.. Dank je wel… Dat hoop ik ook, aan het wandelen ligt het niet, ik loop als een kievit, maar die benen gunnen me geen rust, en mijn rug laat het nauwelijks toe dat ik zit…Maar voor de rest gaat alles goed hoor, mij hoor je niet klagen met dit mooie weer…


Peer30

2698 dagen gestopt -

gelukkig dat je kan wandelen , minder van je benen :(  liggen gaat wel goed ?  ja inderdaad het is mooi weer :)


Jodie04

868 dagen gestopt -

@Peer30, ja dat gaat beter dan zitten, maar kan moeilijk de hele dag gaan liggen, heb geen lig vlees, haha


Peer30

2698 dagen gestopt -

haha nee snap ik :P


Bouwhuis

578 dagen gestopt -

Heerlijk weer zo lekker blog van jou.. positief.  Genieten van het leven daar gaat het om. En hoop dat ze je met je rug kunnen helpen. Sukses morgen met bellen   ... fijne avond šŸ„°


Pisces

566 dagen gestopt -

Dus het is of liggen of lopen pffff zeker te hopen dat er snel wat kan verbeteren .
En dan gewoon toch zulke einden lopen .
Bij mij was de zuurstof een openbaring ..realiseerde me ineens dat het toch misschien langer geleden is dan ik dacht dat ik nog "normaal"functioneerde ..
We nemen een wijntje ..........Op onze reparaties !!


Jurgens

816 dagen gestopt -

Over Parijs gesproken: de Notre Dame staat in de fikšŸ˜³


Ladygogo

461 dagen gestopt -

Heerlijk te lezen blog, het glanst van alle kanten.
Op je foto’s mooie kristallen en in je tekst lees je dat je de glans blijft zien. Vertroeteld worden doordat het eten klaar staat, dat is zo lief en zorgzaam.
Vies van de modder en niet uitgegleden (ook niet in een valkuil)
Ik proost mee !


Jokija1954

2819 dagen gestopt -

Mooi wel die "ijsbloemen" maar goed zal het niet zijn voor de jonge knopjes.
En weer een mooie prestatie geleverd Marianne 18 km, doe het je niet na.
Hoop dat ze snel wat aan je rug kunnen verbeteren, want dat moet je niet hebben op vakantie.
Fijn dat er goed voor je word gezorgd door de huisgenoten, mag ook wel een keer,
jij verwent ze altijd.

En je schilderij bijna klaar, ben benieuwd, verwacht wel een foto ;)
Liefs en beterschap.


Johnp2

237 dagen gestopt -

Komt goed, beterschap. En ja t wordt voorjaar


Quidam

gestopt met roken -

Ik blijf het een knappe prestatie vinden…. 18 km… mijn hemel. Sterkte met alles. De mooie temperaturen komen er aan… :)


Kikker15

510 dagen gestopt -

Leuk blog om te lezen.
Met al die voorbereidingen ben je goed beschermd tegen de tropenkolderšŸ˜Ž


Ladygogo

461 dagen gestopt -

@Jokija1954 Er kan water worden gespoten zodat zich ijs vormt. Iso laagje is om de knopjes tegen de vorst te beschermen. Kennis van mijn man, ik dacht het alleen en vroeg t aan hem.


Jokija1954

2819 dagen gestopt -

@Ladygogo klopt heb er over gehoord, maar was me ontgaan .


Jodie04

868 dagen gestopt -

@Bouwhuis, positief ben ik meestal wel, meer wel dan niet.. 30 april kan ik voor de MRI, en een uur erna al bij de neuroloog voor uitslag en oplossing..
@Pisces, haha, dat wijntje klopt, het is zulk lekker weer, en, weet je, het werkt beter en ontspannener dan al die opiaten…Maar gedraag me keurig hoor.@Jurgens, Ja de Notre Dame, afschuwelijk, was zooooo mooi, 70% van de kunst verloren gegaan… Gelukkig kunnen ze herbouwen, maar zal nooit zo mooi ( En oud) meer zijn cq worden… Zo triest…
@Ladygogo, ik wilde eerst nog een foto plaatsen hoe mijn broek en schoenen er uit zagen, maar niet gedaan, trouwens, het ligt al weer schoon in de kast, en waarschijnlijk de broek tot volgende winter, want nu zijn de zomer en korte broeken tevoorschijn gehaald…
@Jokija1954, Wat de knopjes ( bloesem) betreft, juist daarom sproeien ze, anders zouden er geen peren aan komen, of kersen…Het zwart voor mijn schilderij wordt nagestuurd, en ja, je krijgt een foto, en ik heb alweer een nieuwe besteld, het si zo relaxt om te doen….
@Johnp2, Ik geloof je, dus vertrouw er ook op, onkruid vergaat niet, en ben geen opgeefster, en eigenlijk ook geen zeur, alleen hier is het wel eens lekker om te miepen, haha…En ja, voorjaar, ik ben al een klein negerinnetje, want elke zonnestraal pak ik, of het nu met lopen in deze zon in of zonnebaaien, ik zeg: "Ik houd er zo van".@Quidam, die temperaturen zijn er, althans hier achter het huis in mijn luwe tuin… En het verschil met aan de kust wonen of in Gelderland is dat we hier veel minder wind hebben, dus ik kan snel bakken hier…@Kikker15, kan beter goed voorbereid zijn voor de tropen kolder dan de kolder in het koppie hebben he…Lol…@Ladygogo, Je hebt helemaal gelijk, daarvoor wordt er gespoten als er nachtvorst wordt verwacht…