Helena1

149 dagen gestopt - 21 Mar 19

50 dagen

Inmiddels ruim 50 dagen gestopt. Ik zit op de helft van mijn maximale aantal stopdagen in het verleden en voorlopige doel (namelijk 100 dagen).

Het leven heeft ups en downs en je weet nooit hoe het gaat lopen. Deze weken zijn hier wel het toppunt van: eerst de ellende met ex die nu een beetje begint te zakken, toen een aanslag in mijn mooie stad, de FvD is de grote winnaar van de verkiezingen en er is vandaag een enorm conflict op mijn werk ge√ęscaleerd waar ik zijdelings bij betrokken was.

Aan de andere kant scheen de zon deze week weer een beetje, krijg ik goede resultaten na heel hard werken voor de opleiding die ik naast mijn werk volg in de avonduren, gaat het lekker met mijn vriendschappen en is er op liefdesgebied ook weer wat aan het kriebelen met een oude geliefde.

Ik probeer met de flow van het leven mee te veren maar er gebeurt z√≥ veel dat mijn hoofd al die omschakelingen soms niet aan kan. Roken is ondanks dit nog altijd geen optie, al mis ik nu wel wat vaker het ‘rustmoment’ (die ik nu neem met een kopje thee in een leeg kantoor/stille kamer).

Fijne avond en niet vergeten:

Pisces

222 dagen gestopt -

Ja sommige tijden zijn gewoon heel druk…op mijn werk is het ook nog steeds heel erg wennen met 2 tehuizen die bij elkaar gemikt zijn maar we komen er wel uit .
En als ik even gefrustreerd ben neem ik liever een kauwgum…roken doe ik niet meer ..en jij ook niet ...al

dagen niet !!
Gefeliciteerd !!


Jokija1954

2474 dagen gestopt -

Het is ook heel wat , wat je hier neer schrijft,
je kunt het geen "flow" meer , je noemt het dan stuiteren ;)
maar die 50 heb je binnen!


Ladygogo

117 dagen gestopt -

Mooi, zoals je zegt, dat er naast mindere gebeurtenissen genoeg positieve dingen zijn. Je ziet ze en dan kan je je zegeningen tellen, daar voel je je lekker bij.