Maja

33 dagen gestopt - 02 Jul 20

Deze keer moet gaan lukken

Ik lees inmiddels al jaren mee op dit blog. Af en toe eens wat geschreven over mijn pogingen maar ik ben het inmiddels zo zat om pogingen te doen. Ik wil dat het lukt. Zojuist mijn laatste sigaret uitgedrukt en ik ga er voor.
Als een soort van stok achter de deur spreek ik met mezelf af dat ik hier vanavond weer moet schrijven dat het vandaag gelukt is. Klinkt misschien kinderachtig maar ik weet dat ik aan het eind van de middag het moeilijk krijg. Ik hoop dat deze belofte me door deze uren heen haalt en dat er weer een begin is gemaakt

Susanne1980

148 dagen gestopt -

Goede beslissing om te stoppen en een slimme zet om met jezelf die afspraak te maken. Ben benieuwd hoe je deze dag gaat ervaren nu, heel veel succes! ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Ž


Jojo67

23 dagen gestopt -

Top idee, dat stoppen met roken en vanavond laten weten dat je niet gerookt hebt. Stok achter de deur en een beetje druk op jezelf leggen om niet te ‘falen’ . Gewoon doen wat jij nodig hebt. Ik herken mezelf in je vorige blogs, net na het roken willen stoppen, de kronkels in je hoofd. En eerlijk zijn tegen jezelf, dat is ook soms heel lastig.
Ik ben blij dat je er weer bent, voor mij is het ook een soort strijd met mezelf. Soms heel positief en sterk, dan weer somber en down. Mijn mantra is nu: ik hoef niet te roken. Ik kan zonder. Beter dan ik mag niet meer :)
Succes, vanavond lees ik wel hoe het gegaan is.


Jodie04

928 dagen gestopt -

Maja er zijn er momenteel nog een paar die terug gevallen zijn en net weer 1 of 2 dagen op hun teller hebben. Tip voor vandaag. Als je het moeilijk krijgt ga je onder de douche staan, of stap op je fiets of neem de benen wagen.  en blijf deze dag lekker bezig.Vroeg je bed in vanavond, en je eerste dag is een feit. Succes , ennuhhh geen poging maar doorzetten.


Sienja

1724 dagen gestopt -

Goed plan om te beloven eind van de middag hier weer te komen. Dat helpt echt. Heel veel succes!


Lisa1951

191 dagen gestopt -

Wat ook helpt is hier op het blog iedere ochtend de niet roken belofte doen


Pisces

627 dagen gestopt -

Hou je zoveel mogelijk bezig met van alles wat je ook maar enigzins kan boeien.
Liefst dingen waar je en je hoofd en je handen bij nodig hebt
Dit klinkt misschien minder aardig dan ik het bedoel maar als je al van te voren denkt dat het moeilijk gaat worden maak je het jezelf niet makkelijk…afleiding is het sleutelwoord

Succes !!


Peer30

2759 dagen gestopt -

Heel veel succes :)


Kikker15

571 dagen gestopt -

Welkom terug en veel succes.
Vanavond log ik nog eens in om je bericht te zien!


Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Noemt het geen poging maar een besluit.
En als je het moeilijk hebt schreeuw hier om hulp,
er is altijd wel iemand die je dan helpt.


Sophialaloren

3194 dagen gestopt -

Er is maar 1 manier…. nooit meer de volgende opsteken.
Valt het mee… nee
Heb je moeilijke momenten: ...ja
Hoe voelt het als je sโ€™avonds gaat slapen( of proberen in ieder geval) : trots… blij.
Je kunt het, als je echt wilt… je kan het, zoek je steun, zoek je medestoppers op.
Schrijf met ze, gedeelde smart is halve smart.
Praat niet over… ik hoop maar praat over… ik wil.
Ga de confrontatie aan, met de gedachten over gemis, ga de confrontatie aan met je gedachten die je niet meer weg kan roken , voel alles…. aanvaard en accepteer dat.
Als je dat kan.. ben je op de goede weg.
Stoppen met roken doe je niet zomaar.
Het is meer…. bewustwording en openstaan voor je nieuwe , betere, gezonde leven.
Ga ervoor….. you go ๐Ÿ‘


Janonimus

92 dagen gestopt -

Het gaat je lukken!!! De eerste dagen nam ik paracetamol 1000 als het lichaam te veel in de kramp schoot…hielp heel goed..na paar dagen is dat horrorgevoel al weg!!


Janonimus

92 dagen gestopt -

Mooi..jezelf in de week van keti koti van je slavernij verlossen…