Dj78

1610 dagen gestopt - 02 Feb 19

Kom op zeg

Even op nul zetten en effe de avatar wijzigen, maar géén bericht dat je de afgelopen tijd weer had gerookt!!

Ben ik nu echt de enige die dit doorheeft en er de neus meer dan vol van heeft?!?

Die gast doet dit al zo lang als ik gestopt ben en hier op de site kom.

Waarom vraagt hij niet om hulp en tips hier als die het weer eens lastig krijgt?
Die tips heeft ie trouwens al die jaren reeds in overvloede gekregen hier.

Neen, straks of morgen, dan komt die weer als een zielige geschoten hond miemen dat hij "weer op nul moest zetten maar er nu écht voor gaat…."
En alle schapen zeggen dan weer "dat hij het echt kan deze keer" en NIEMAND spreekt hem eens vermanend toe en geeft ‘m een standje!

Ik heb al heeel veel mensen gesteund en geholpen met stoppen, zowel hier als op de app van Quit now, maar dit vind ik van de zotte.

Dit heeft met stoppen met roken niks te maken!

Balling

2021 dagen gestopt -

Ik ben er inmiddels zo moedeloos van dat ik er maar niet meer op reageer.


Robby77

90 dagen gestopt -

Jij iemand geholpen met stoppen met roken , dan moet ik dat toch over het hoofd gezien hebben.. het enige dat jij hier doet is mensen afbreken en te kakken zetten. Hou jij mij echt de hele tijd in de gaten man!!


Robby77

90 dagen gestopt -

@Balling is dj78 ineens jou vriend?


Balling

2021 dagen gestopt -

@Robby77
Iedereen waarmee ik het eens ben, is mijn vriend.
Iedereen waar ik het mee oneens ben trouwens ook.
Heb je je dampertje weer uit de kast gehaald? Schijnt je kansen te verhogen:
https://stoprokenblog.nl/post/single/9c4c5db0-7c58-47ee-b174-6bcb25a90712


Robby77

90 dagen gestopt -

En ja hebt een deel wel gelijk , ik ben al 2 jaar aan het sukkelen.. stoppen herbeginnen enz… ik probeer het maar het wilt maar niet lukken! Ik zit in een moeilijke periode in mijn leven! Maar is het daarom nodig mij elke keer voor gans het blog te kakken te zetten!! Je bent bedankt!!


Kaatjekaka

1412 dagen gestopt -

Je moet het echt willen Robby… Als je het maar zo’n beetje wil lukt het je niet!
Ook als het moeilijk is in je leven maar je wilt ECHT stoppen dan kan je het!
Kom op, grijp jezelf eens in de kraag…
Je moet sterk zijn, gewoon niet roken en ook niet mauwen!
Klinkt onaardig he, maar het is echt de enige manier! Ik zeg het om je wakker te krijgen, je bent vast een leuke vent maar je wilskracht is voor verbetering vatbaar.


Bart78

576 dagen gestopt -

Iedereen heeft moeite gehad en gedaan om te stoppen, vele stoppogingen en dergelijke, laat iedereen in zijn waarde en respecteer de eerlijkheid. Stoppen is een proces van vallen en opstaan. De een valt minder als de andere maar maakt hem niet slechter of beter.


Lia1972

757 dagen gestopt -

Kokervisie?

Kijk eens naar de laatste pak weg 40 bloggers die geschreven hebben. Hoeveel zijn er na zoveel pogingen bezig een definitief gestopte te worden….

Ga je op hen ook zo reageren?

Als je niets hebt met een blogger reageer dan niet.

Maar goed on topic aangezien Robby het onderwerp is :)

@Robby77, super dat je de kracht heb om de strijd weer aan te gaan! Lastig is echt wel. Ga nu zelf naar de 200 dagen éindelijk na ruim 5 jaar strijden. Knap dat je het niet opgeeft.

Dj hoe bevalt het vaderschap?


Lente50

443 dagen gestopt -

Zet nu eens gewoon door @Robby77 Uiteindelijk kwel je gewoon jezelf.


Cactusmuis

584 dagen gestopt -

Het lijkt me heel zwaar om telkens weer opnieuw te stoppen. Ik zou er moedeloos van worden! Heb echt respect voor hen die zo lang en vaak de strijd moeten aangaan vooraleer het lukt. Of mensen netjes melden dat de poging "mislukt" is of alle blogs verwijderen maakt mij persoonlijk niet veel uit. Leven en laten leven :)
@Dj78 waarom erger je je eraan?


Jokija1954

2888 dagen gestopt -

Dat is nou precies , wat mij weerhouden heeft er een te nemen,
dat stoppen wil ik NOOIT meer meemaken.
En dit blog is naar mijn idee bedoelt om mensen te steunen in deze.
De ene valt nou eenmaal vaker dan de ander.
Door steun kunnen ze staande gehouden worden,

SUCCES @Robby77 .


Helena1

563 dagen gestopt -

Nou ja wat een raar bericht, waarom hou je hem in de gaten? De maatschappij en wijzelf veroordelen ons al om de roken - stoppen - beginnen - cyclus, dit moet juist een plek zijn waar je herkenning vindt en je je veilig voelt om dit te zeggen. @Robby77 trek je asjeblieft niks aan van dit soort zure mensen zonder leven, ik waardeer je eerlijkheid! Succes weer :D


Jojo67

2 dagen gestopt -

Hoe vaak ben ik weer gestopt en weer begonnen? Mijn doorzettingsvermogen lijkt soms helemaal foetsie maar ook ik blijf proberen.  Hopelijk is mijn stop nu definitief. Geef niet op!


Stoppertje35

gestopt met roken -

Ik snap @Dj78 wel….Ik snap óók de reacties van mensen die @Robby77 niet kennen.
héél in het kort:
mensen mogen van mij tig x falen in stoppen met roken. Mogen zelfs (tijdelijk) pleisters plakken!
Fantastisch als het je na 100 pogingen wél lukt.
Ik heb lang geleden zoals menig ander hier @Robby77 meermaals advies / kritiek gegeven…..Ook getracht hem in bescherming te nemen. (poosje wegblijven en werken aan motivatie en je partner meekrijgen in het bestrijden van je verslaving).
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden…..
Maar bij de minste kritiek spuugde ie vuur en ben ik meermaals ordinair uitgescholden (PB)
Ook dook je dan in e.o.a.  slachtofferrol…..iedereen hier heeft z’n ‘ ding ‘  hoor! ...meestal wordt niemand gespaard in het leven.
Ook het sneaky deleten van berichten etc….werd en wordt je niet in dank afgenomen.
Ik schrijf dit omdat Robby hier niet zelf mee komt, en ik het niet eerlijk vindt dat @Dj78 in zo’n kwaad daglicht wordt gezet.
..
maar
Ook nu @Robby77 wens ik je héél veel succes,  maar ben asjeblieft eerlijk……


Balling

2021 dagen gestopt -

De pot verwijt de ketel….....
En de drol, zeikt de boel weer onder.


Bengel1959

1603 dagen gestopt -

@Robby77 belooft telkens weer zich hier te melden, als hj het moeilijk krijgt!! En doet hij dat vervolgens? Nee, helaas niet! @Dj78 ik begrijp wat je bedoelt! Robby, hoeveel tips en handvaten heb ik je al gegeven? Er is er maar 1 die echt werkt en dat is doorzetten!! En Robby vat het niet verkeerd op, maar toon je ballen nu eens!!!


Stoppertje35

gestopt met roken -

ik zeik niks onder @Balling…vertel alleen de waarheid


Balling

2021 dagen gestopt -

Vooruit, schijten dan!


Stoppertje35

gestopt met roken -

dat is wat je wil hé......wat triest @Balling dat je dáár op zit te wachten….en jij wil vervuiling tegengaan? ongelooflijk!


Balling

2021 dagen gestopt -

.


Kaatjekaka

1412 dagen gestopt -

@Balling hou eens op met dat kinderachtige gedoe.. het lijkt of je bepaald gedrag uitlokt nu?!
Ik begin een hekel te krijgen aan jouw gedrag, en @Stoppertje35 gedraagt zich momenteel heel normaal.. niks mis mee..
Oh en @Robby77, ik wil jou succes wensen, ik val je niet af. Ik klonk onaardig, maar ik wil niet pesten, alleen proberen om je te laten zien waar je steeds struikelt…
Zet m op Rop!!


Balling

2021 dagen gestopt -

@Kaatjekaka
Leugens zijn nu eenmaal dom. Trap er niet in!
Uitlokken is een typische (d)trollenbezigheid.
Doet ie hier al een dik jaar. Blogregels overtreden (meerdere accounts), mensen stalken, valselijk beschuldigen, demotiveren, oneerbare voorstellen en bedreigingen via PB, en desinformatie (lees: domme leugens) verspreiden etc.
Kortom: Grenzeloze bijna zielige domheid die hier ook nog door anderen wordt toegejuicht. Je zal er maar bij willen horen.


Jurgens

886 dagen gestopt -

Ik vertelde Laura vanmiddag dat het
de laatste tijd zo goed gaat op het srb, maar ik heb helaas te vroeg gejuicht. Wat een niveau mensen, het is goed om van mening te verschillen maar hou het aangenaam of verdwijn in je donkere hol met je venijn.


Claudelicious

1048 dagen gestopt -

Het is niet alléén robby die de adviezen niet ten harte neemt .  Waar ik me aan ‘irriteer’ is dat men wel blogt en alle leed eruit gooit maar niet eens de moeite neemt om te reageren op reacties of op goedbedoelde adviezen van anderen (en dan heb ik het nog niet eens specifiek over mezelf) .
Niet eens een bedankje. Weet je wel zo een eenrichtingsverkeer. Behalve…. Als je de "goedbedoelde waarheid" spreekt of als men het niet eens is met de reactie van een ander dan kan het wel.
Maar ach ja antwoorden dat is natuurlijk ook niet verplicht en ook niet de essentie van het blog denk ik dan, maar het maakt het wel zo veel leuker waardoor mensen ook actief blijven op dit blog.
Ik ben ook gestopt om op iedereen te reageren, hoe graag ik ook een hart onder de riem wil steken of complimenteren of genuanceerd goedbedoeld de waarheid te zeggen.
Ik weet dat het mij wel heeeeeeel goed heeft gedaan, en dat ik daardoor mede ook zo "lang" ben gestopt. Ieder zijn ding natuurlijk. Maar mijn energie hier raakt helaas op. Het is de toon die de muziek maakt en zonder toon geen muziek. 😊 Fijn weekend!


Pisces

636 dagen gestopt -

Ik heb het al vaker gezegd ...het is jammer dat je hier alleen nog maar komt als je iets negatiefs te melden hebt.


Balling

2021 dagen gestopt -

@Claudelicious
Dat was mij ook al opgevallen.
Hier je drol draaien en dan aftaaien, schijnt het devies te zijn.
Vaak zeer negatief en als je geluk hebt een cliché argument maar meestal zonder enige vorm van onderbouwing. Alsof het hebben van een mening al genoeg argument is en dat het vragen naar "waarom?" vooral respectloos is voor de "eigen mening".
Zeker als je een blog start is het niet meer als vanzelfsprekend dat je de reaguurders bedankt of op z’n minst een soort van epiloog plaatst.

Het plaatje hierboven is veelzeggend.
Meningen zijn niet "fout" tenzij ze oproepen tot geweld.
Maar vragen naar "waarom" schijn al een misdaad te zijn.
Het gelijk van de "waarheid" duldt geen tegenspraak (zie: Drol)


Aagje47

2032 dagen gestopt -

Variant op de splinter en de balk.


Rumpelstiltskin

2564 dagen gestopt -

Wat een onnodig blog @Dj78, niets beters te doen, wat maakt jou zo speciaal dat jij een oordeel mag geven over anderen, beter 1000 keer gestopt dan nooit gestopt, elkaar helpen ipv kleineren is volgens mij het doel van dit fantastische blog, toch ?


Miraagje

gestopt met roken -

Van verslaving naar obsessie, het kan verkeren.
Sterkte, DJ78


Cc2

1096 dagen gestopt -

Op zich kan ik me wel vinden in het commentaar van @Dj78 maar door Robby zijn falen nu hier aan te halen, geef je hem juist wat hij wil….. aandacht! Dus onnodig…. en moeilijkheden in het leven/partner die rookt….. geen excuses. Je wilt stoppen of niet! Succes


Balling

2021 dagen gestopt -

Poeh, he!
De hard core negativisten blijken elkaar hier wel te vinden.