Superstar

roker - 05 Dec 18

Bijna 46 dagen

Hee hallo,

Bijna 46 dagen en eerlijk gezegd ik zwelg in zelfmedelijden in ben nog steeds zo chagerijnig elke keer grrr. Ik voel me gewoon ... . man man ik denk nog steeds elke keer dat dit het slechtste idee van 2018 is. Ik weet dat het beter is overal voor. Maar waarom voelt het niet zo ๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Gister was onze kleine meid jarig, ik heb de hele middag alleen maar aan roken gedacht ๐Ÿ˜ก.. staan er ook nog mensen in mijn keuken onder mijn afzuigkap te roken. Je moet niet zo zeuren krijg je dan voor je voeten. ๐Ÿ–•๐Ÿป Het gaat dus nog lang niet fijn maar doorzetten hรจ. Ook al heb ik al meerdere keren gedacht ik ga gewoon weer ๐Ÿšฌ beter voor mijn lijn want ik ben zo ongeveer 20 weken zwanger ๐Ÿฅด en voor mijn humeur en algehele gesteldheid ๐Ÿ™๐Ÿ™. Weet je wat laat ook maar ik ga naar bed ben er klaar mee voor vandaag. Trusten

Manu1976

roker -

Heb je ooit een lijstje geschreven met het Waarom je wilde stoppen? Volgens mij ben je super de super in de juiste richting. Even die knop omdraaien!


Pisces

157 dagen gestopt -

Ik kan er weinig van zeggen ...ik begrijp je volkomen ..maar ik weet ook dat je echt spijt gaat krijgen als je weer gaat roken .
Het gaat heus beter worden !!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช


Azania

186 dagen gestopt -

Zet hem op! Ook jij kunt het!


Bouwhuis

169 dagen gestopt -

Ja snap je wel. Ik had het de vorige stop ook regelmatig… bij de 1 duurt het wat langer dan de ander. Voor jou zal het ook komen. Hoop dat je al lekker slaapt.  Morgen een nieuwe dag. ( ps .. zou mensen gewoon buiten laten roken… ook beter voor jou) ๐Ÿ€๐Ÿ€


Jurgen1966

843 dagen gestopt -

@Superstar: Ja, het wordt beter. In het begin denk je vaker aan roken dan toen je nog rookte. Maar dit wordt echt minder. Alleen de tijd verschilt per persoon.
Success!


Doornroosje1

1233 dagen gestopt -

Wat een vervelende moeilijke tijd en strijd. Ik hoop echt dat je niet weer gaat roken. Kan en wil je misschien professionele hulp zoeken? Volhouden superstar, gooi je 46 dagen niet weg!


Lia1972

278 dagen gestopt -

Hopelijk beter opgestaan?

Enne… ik was als niet rooster ook regelmatig bloedsjagarijnig (als ik mijn gezin moet geloven ;) ). Jij nooit?

Probeer je dag vol te plannen met afleidende dingen en gedachtes. Desnoods zet je het vandaag op een eten, maar dit zijn Nico en Tine die lopen te kwallen!


Sandrastopt

141 dagen gestopt -

knap dat je ondanks alles volhoudt! Ik moet t jenog maar na zien te doen


Reneweghs1961

2420 dagen gestopt -

hoezo roken onder jou afzuigkap oppleuren naar buiten