Jodie04

1047 dagen gestopt - 01 Aug 20

Wat is n leven zonder stroom in huis?

Zit ik eens lekker onder uit voor de buis na een actief dagje, springt mijn tv op zwart. Snotver, zat net in n documentaire. Licht geprobeerd, noppes, vriezer koelkast noppes, laptop noppes. Kortom, heb geen stroom meer. Mijn verhuurder geprobeerd te bellen, neemt geen foon op.Haar zoon gebeld die net zijn garnalen aan het breken was in een restaurant, is er dus ook niet De stoppenkast zit in mijn verhuurdershuis en ja, daar kan ik niet in. Morgen moet ze me maar n sleutel geven. Zolang er nog geen plasje onder mijn koelkast komt vind ik het prima. Ipv thee, schenk ik maar n glas water in. Wat een gedoe. Gelukkig krant bij mijn moeder vandaan meegenomen ga ik die maar uitspitten. Ik baal wel n beetje. Ben wel niet zo’n tv mens,  maar wil hem toch ook niet missen. Bedacht me dat ik dan maar wat in huis ging doen. Stofzuiger gepakt, shit, die doet het ook niet. Nu dan doe ik maar of ik n prmitieve vakantie aan het houden ben.. Mijn telefoon werkt nog wel, alhoewel zonder wifi😍 pfff ga maar met de hond, daar heb ik geen stroom voor nodig.🤣 Relaxte avond…

Jurgens

996 dagen gestopt -

Leven zonder spanning..⚡⚡


Jodie04

1047 dagen gestopt -

@Jurgens.. i love it.


Jokija1954

2998 dagen gestopt -

@Jurgens :lol:

Vervelend dat je zelf niet in de stoppenkast kan, hopelijk toch snel weer opgelost.


Peer30

2878 dagen gestopt -

:O lekker handig dat die stoppen in een andere huis zit :O fijne avond en dikke knuffel :D


Jodie04

1047 dagen gestopt -

Sta weer onder stroom🤣


Peer30

2878 dagen gestopt -

:D toppie


Susanne1980

267 dagen gestopt -

O das niet fijn, zeker ivm de koelkast-vriezer met deze warmte :-I
Gelukkig is het alweer opgelost, lekker gewandeld ipv op de bank gehangen :-)


Jurgen1966

1432 dagen gestopt -

Stoppenkast?


Jodie04

1047 dagen gestopt -

Inmiddels sta ik weer onder hoogspanning @Jurgen1966. Helaas zit de stoppenkast niet in mijn huis, maar in het huis van degene waarvan ik huur. Maar ga deze week n sleutel vragen. Nu was het slechts n paar uur. Ik woon i een oud fabriekspand.en er zijn stukken aangebouwd..Echter de stoopenkast bevindt zich niet in mijn boven woning.


Ladygogo

641 dagen gestopt -

Neeeej! Zou je net zien, dat er dan niemand is en dan met deze warmte. Inderdaad zelf een sleutel hebben is de oplossing.


Jodie04

1047 dagen gestopt -

@Ladygogo, Ik heb niet hoeve dweilen, met 2 uur deed alles het weer. Sleutel morgen vragen…( 78 km gefietst vandaag, heerlijk) ( Door de duinen van Heemskerk, pondje overf met mondkapje ( stond gaaf @Jokija1954) daarna door in de duinen via Santpoort Noord, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort)  Mooie rit.


Ladygogo

641 dagen gestopt -

Dat is een meevaller dat het redelijk snel was opgelost en zonder ontdooide koel elementen.
Actieve dag heb je gehad zeg! Ik een luie dag, wel nog het nodige in de tuin gedaan.


Jokija1954

2998 dagen gestopt -

Ik geloof je op je woord, hoewel een foto natuurlijk wel leuk was geweest ;)


Jodie04

1047 dagen gestopt -

@Jokija1954, Ik ben de beroerdste niet, Uw vraagt, en ik plaats.