Niama

44 dagen gestopt - 15 Sep 20

Beloning 500 peuken niet gerookt

500 peuken niet gerookt

Op 15 Sep 2020

Op de 1e paar “stopdagen” met ontwenningsverschijnselen na, waren de afgelopen dagen het lastigst. Lastig? Ik vond ze verschrikkelijk! Urenlange hunkering naar een sigaret. Ik denk omdat ik slecht in mijn vel zit en de sigaret vooral bij dit soort momenten/gevoelens mijn toxic best friend was….. Ondanks dagen lang urenlange hunkering naar….. geen moment getwijfeld om wel te roken. Ik zie alleen op tegen de komende dagen….. Fijne dag en voor wie kan…..geniet van het prachtige weer!!💞

Verena1978

32 dagen gestopt -

Super 👍500 sigaretten niet gerookt. Ik zit op de helft en ook soms van die momenten. Maar de zin in een sigaret gaat wel snel over als ik afleiding zoek.


August1960

58 dagen gestopt -

Helemaal geweldig Niama.
Wat veel hè......toen ik rookte keek ik nooit verder dan één dag, ik rookte er zo’n 20 per dag, soms iets meer.
Ik heb nooit uitgerekend hoeveel ik per week of per maand rookte, laat staan over een jaar of langer.
Van die dagen heb ik in het begin ook gehad, de zin en de drang naar bleef je maar achtervolgen…... daar wordt je echt niet vrolijk van. Het is lang niet altijd over met 5 minuten.
Maar je doet het goed…... hoe dan ook niet toegeven 👍👍


Paint

858 dagen gestopt -

Top


Dona

22 dagen gestopt -

Top! Vervelend die lastige dagen!


Janonimus

144 dagen gestopt -

Gefeliciteerd! Dank voor je schrijfsel…erg herkenbaar…ik had hetzelfde vorige week…heb ook niet gerookt,net als jij!  Deze week soms stilgestaan bij het geen trek meer hebben en blij te zijn dat ik daarvan bevrijd ben


Niama

44 dagen gestopt -

@Verena1978 Dankjewel!!🥰!! Helaas is afleiding zoeken voor mij erg lastig. Ik ben door zware chronische pijn voorlopig vrijwel aan huis gebonden. Ik heb zelfs voor douchen morfine pijnstillers nodig, dus in huis kan ik me ook slecht vermaken…..


Niama

44 dagen gestopt -

Dankjewel @August1960 !! Bedankt voor je herkenbare en oppeppende reactie!!🥰🥰!! Toevallig zat ik er laatst aan te denken hoeveel sigaretten ik in mijn leven heb gerookt😱😱....daar word je ook niet vrolijk van!!💞


Niama

44 dagen gestopt -

Dankjewel @Paint & @Dona !!💞


Niama

44 dagen gestopt -

Dankjewel @Janonimus !! Jaaaah, die momenten heb ik ook al gehad. Bv mensen zien roken en er geen behoefte aan hebben. Daar ging ik lekker op hoor😉! Helaas verloopt het “stropproces” nogal grillig. Dagen geen hunkering/trek hebben en dan dagen zoals deze. Die vallen dan erg rauw op je dak! Maar we gaan door!! Jij al 133 dagen rookvrij!! Lekker hoor!!💪🏼💪🏼


Verena1978

32 dagen gestopt -

@Niama wat vervelend dat je aan huis gebonden bent 😢 hopen dat het dan ook snel beter gaat. Maar super knap dat je 500 sigaretten dan niet hebt gerookt 👍


Niama

44 dagen gestopt -

@Verena1978 Ja leuk en makkelijk is anders🥴😏! Bedankt voor je super lieve berichtje!! Dat doet me goed!!😘


Jokija1954

2932 dagen gestopt -

Met die instelling (hoe moeilijk ook )  kom je er wel.
Niet meer WILLEN roken , dat is DE methode.
En gelukkig….

Hou vol , het is alle moeite waard.


Niama

44 dagen gestopt -

@Jokija1954 Dankjewel! Lief van je!!🥰🥰!! En bedankt voor de afbeelding van de asbak met gerookte peuken!! Ik heb em al vaker voorbij zien komen…. Maar die afbeelding laat zien hoe goor roken eigenlijk is!!❤️


Ladygogo

574 dagen gestopt -

Veel volle vieze asbakken hadden dat geweest. Jakkie bah.
Mooi niet, want jij bent vastberaden en weet dat terug gaan roken je een nog rotter gevoel zal geven.
Jouw velletje gaat zeker te weten weer beter zitten en dan kan je hopelijk een pijnloze sprong in de lucht doen van blijheid, dat je nog steeds rookvrij bent, ontsnapt uit de rook gevangenis.
Chronische pijn grrrrr, dan resteert kijken naar wat je wel kunt. Ik las dat je van een pedicure behandeling houdt, die komen ook aan huis! Hou je van spelletjes? Ik wil wel word foeten met je. Lees je graag? Misschien heeft er iemand hier op SRB hèt e-book voor jou, dat je altijd hebt willen lezen.
Gooi gerust een hulpvraag hier op SRB, er zijn misschien nog meer ideeën die voor jou afleiding kunnen zijn, nu je aan bed/bank gekluisterd bent.
Ik wens je positiviteit toe (zal niet elke dag lukken) en vertrouwen dat het goedkomt. 🍀


Niama

44 dagen gestopt -

@Ladygogo Bedankt voor je super lieve reactie en het meedenken! Dat doet me goed!🥰🥰!! Ik moet je eerlijk bekennen dat de positiviteit soms ver te zoeken is🙈🙈. Ik hou helemaal niet van spelletjes🙄! Een tijdje geleden gaan woordsnacken, maar niets voor mij. Ik ben net weer begonnen in het boek van Allen Carr😉! Bedankt voor de tip…. wist niet dat pedicures ook thuis kwamen….. ik zal eens rond gaan kijken of er hier in de buurt 1 zit die thuis komt! Fijne avond!!😘


Ladygogo

574 dagen gestopt -

Snap het, als je beperkt wordt door pijn dat het dan regelmatig niet lukt om optimistisch te zijn. Hopelijk ga je met kleine stapjes de goede kant op en kan je je daar aan vast houden. In ieder geval blijf je gestopt, hoe mooi is dat en lastige afkick perioden die gaan weer voorbij, dus hou vol.
Mijn echtgenoot houdt ook helemaal niet van spelletjes, ik dacht, ik probeer het bij jou haha.
Op naar je volgende beloning!


Niama

44 dagen gestopt -

@Ladygogo Het zal helaas een flinke tijd duren voordat ik verbetering ga merken.. kan soms geeneens normaal zitten…. Alleen met morfine kan ik enigszins functioneren (maar de pijn komt er nog doorheen), maar dat kan ik niet elke dag nemen…. zeer vervelende bijwerkingen en er treedt gewenning op. Sorry 😂😂😂 dat ik je niet kan “helpen”. Ik ken genoeg mensen die gek zijn op spelletjes maar ik helaas niet. Na 5 minuten woordsnack ben ik het zat….. De praktijkondersteuner kwam ook met ideeen zoals spelletjes, maar ook kaarten maken en Diamond painting en dat is so not me…. Komende periode zal zwaar worden, maar moet doorbijten…!! Fijne avond!!❤️😘


Ladygogo

574 dagen gestopt -

Haha jammer dat je mij niet kunt helpen.  Tik tok kan een beetje afleiding geven? Ik blijf regelmatig te lang naar die app kijken. Nu ben ik begonnen een album te maken met teksten en foto’s voor mijn schoonmoeder die in december 80 wordt. Aangeleverd door haar familie.  Heb je veel vakantie foto’s van een paar jaar, die nog in een album moeten?
Wat is ‘helemaal jou’?
Is frustrerend hoor, pijn en niks kunnen.
In ieder geval weer wat afleiding door deze reactie 😜


Niama

44 dagen gestopt -

Lieve @Ladygogo ik reageer morgen even. Had een heel verhaal getikt, versturen en poef….WEG😏! Ben te moe om opnieuw het hele lange verhaal te tikken🙈! Maar sowieso bedankt voor de afleiding🤪!! Fijne avond nog!!❤️😘