August1960

82 dagen gestopt - 12 Sep 20

Of de duvel er mee speult

Zittend op een terras op Schier, alleen want vriend lief is niet zo lekker. Het sunneke zacht schijnend en wat wind, heerlijk toeven met een Bokbier. Een niet al te groot terras en voorheen observeerde ik het niet zo.
Ik heb het terras er niet op uitgezocht maar drie kwart van de gasten zit hier te paffen. Nou wordt er altijd wel gerookt op een terras, maar of het er altijd zoveel zijn weet ik niet. Het doet gelukkig geen rare dingen met mij en kan het goed hebben.
Als ik het allemaal zo aanschouw ben ik er gelukkig niet jaloers op, ook al komen de zin momenten ook bij mij voorbij. Ik mag….....maar ik wil niet meer en kan daarom genieten van een terrasjes pikken met een bokje erbij, hoef niet te vluchten omdat het aanzien met me aan de haal gaat.
Ik kijk wat de rest van de week doet, maar voor nu…....ben ik ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

Ladygogo

599 dagen gestopt -

Geen Duvel, wel een Bok. Beide veel lekkerder zonder sigaret en wat een cadeau aan jezelf. Dat wil de helft van die rokende terrasgangers misschien ook wel en zijn ze stiekem jaloers op jou.
Jammer dat je vriend niet lekker is.


Jurgens

954 dagen gestopt -

Proost๐Ÿบ


Anna30

3128 dagen gestopt -

Beterschap met je vriend !
En wat we vroeger niet zagen zien we nu dubbel .
Maar ik geloof in jouw !!!


Jokija1954

2956 dagen gestopt -

Eline869090

Geen stop status -

Je afbeelding klopt. Stoppen met roken is ECHT het mooiste geschenk. Je doet het prima! Meer dan prima!


Niama

69 dagen gestopt -

Wat fijn dat je een heerlijke middag hebt gehad en hebt kunnen genieten! Knap hoor!!! Ik kan mij mezelf echt niet voorstellen op een terras zonder sigaret. Cola light en een peuk. Alcohol drink ik dan weer niet. Maar goed, voorlopig zit een terras er toch niet in voor mij. Ik hoop dat je vriend weer is opgeknapt!๐Ÿ’ž