Janonimus

36 dagen gestopt - 12 Jan 21

Beloning 30 dagen gestopt

30 dagen gestopt

Op 10 Jan 2021

+1 is 31!!!!!
Heerlijk ...Ben alweer een maand rookVRIJ ... het gevoel van opgeluchtheid overheerst gelukkig ...vorige keren voelde het toch alsof ik gestraft was met een pretparkverbod, terwijl ik nu het vrij en opgelucht zijn meer als pretpark/snoep zie, en ik niet meer in de ranzige rookcoupe ben opgesloten…weet je nog, die rokerscoupรฉ in de trein? Zo goor was het daar…

Ik hoop dit gevoel vast te kunnen houden en niet opeens toch weer de illusie te krijgen dat roken mijn way out is als het me te moeilijk gaat….maar dat zien we tzt wel…Dank je voor het lezen, dank voor de mensen die deze blog in de lucht houden, en een heerlijke rookvrije dag gewenst, of iig iets meer stopmoed gewenst als je nog aan het roken bent!

Jan.

Jojo67

31 dagen gestopt -

Geweldig! De eerste maand zonder peuk volbracht, en een heel ander gevoel wat stoppen betreft. Zo positief, dat is een goede motivatie.
Ik denk dat dit je laatste stop was, je bent sterk!


Sylvie

138 dagen gestopt -

Je gaat supergoed en wat fijn dat je zo’n positief gevoel hebt!!! Hou dat vast en lees dit na als het onverhoopt een keer wat moeilijker is.


Niama

157 dagen gestopt -

Gefeliciteerd!!๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ!! Super!!๐Ÿ”๐ŸŽ‰!! En superfijn dat je een heel ander (positiever) gevoel hebt dan de vorige keer! Laat dit dan lekker de laatste keer zijn!! Go for it!!๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ!! Oh ja de rokerscoupรฉ....das lang geleden….. ik word oud๐Ÿ˜!


Sara1963

34 dagen gestopt -

Gefeliciteerd, en zo fijn om te lezen van je positieve gevoel deze keer. Ook ik heb dat gevoel. Leuk te lezen dat jij dit ook hebt


Broeder30

15 dagen gestopt -

Gefeliciteerd! Het stoppen lukte bij mij pas toen ik ging beseffen dat de sigaretten niet een aanvulling zijn op te leven, maar een aanslag! Juist het rookvrije leven geeft inderdaad vrijheid en letterlijk lucht!


August1960

170 dagen gestopt -

Fijn te horen dat je er nu gemotiveerder in staat en beseft dat je beter af bent zonder peuk. Als je stopt en het beleefd alsof het je wordt aangedaan is het gedoemd te mislukken. Hou deze motivatie vast dan kom je er zeker๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Ja…. omdenken geeft vleugels!
Gefeliciteerd met de eerste maand. Wat een trots gevoel geeft dat ๐Ÿ‘


Doornroosje1

1868 dagen gestopt -

Hoi Jan, mooi 32 dagen op de teller! Gefeliciteerd.


Janonimus

36 dagen gestopt -

@Jojo67 ik hoop dat je gelijk hebt, @Sylvie goeie tip, @Niama vertel mij wat…mijn petekind vroeg me laatst wat een walkman is ๐Ÿ˜ช, @Sara1963 we gaan minstens voor de 15000!!! Als we dan nog kunnen typen…


Janonimus

36 dagen gestopt -

@Broeder30 hearhear!! @August1960 dank je , ik doe mijn best! @Ladygogoโค๏ธ @Doornroosje1 dank je ๐Ÿค—