Johnp2

270 dagen gestopt - 29 Jun 20

Geen nieuws

Geen nieuws goed nieuws 👍
Roken niet aanwezig. Niet gezien, gevoeld, geroken, gehoord en geproefd.

Pisces

599 dagen gestopt -

En…....niet gemist !👍💪😁


Jokija1954

2851 dagen gestopt -

Gaat goed zo :thumbs_up:
En met de schouder??


Ladygogo

494 dagen gestopt -

Goed op de rit, hoppa…. door!


Aagje47

1995 dagen gestopt -

Houen zo


Koert111

1366 dagen gestopt -

Goed bezig jij!


Jodie04

900 dagen gestopt -

Zit je in een complete lockdown???? Ik hoef naar uit het raam te kijken en zie de schilders roken, die aan de buitenkant van mijn huis bezig zijn, ik ruik het ook, zie het ook, voel het dan weer niet, en hoor en proef het ook gelukkig niet… Gaat je herstel voorspoedig??? Maar wat het roken betreft, dat is volgens mij nu echt uit je systeem, klasse.


Kikker15

543 dagen gestopt -

Roken niet aanwezig….:
Gaat de goeie kant op dan!
Bij mij gaat er elke keer nog een bel af als ik sigarettenrook ruik, helaas.
Maar we roken niet😊