Camieltje

209 dagen gestopt - 21 Nov 20

Beloning 200 dagen gestopt

200 dagen gestopt

Op 20 Nov 2020

200 dagen / 4000 sigaretten

Te mooi om niet te posten en nu ik toch aan het rekenen ben: = 200 pakjes = 400 meter sigaretten die niet gerookt zijn. In een andere blog zal ik eens uitrekenen hoeveel km sigaretten ik in mijn leven gerookt heb, maar ik ga de pret nu even niet verpesten hiermee.

Het gaat goed, ondanks dat er nog periodes zijn die lastig zijn - dat duurt dan echt een paar dagen. Maar iedere keer kom ik daar weer beter uit. En er zijn ook steeds meer momenten dat ik vergeet om aan roken te denken. Erg prettig en dat biedt perspectief.

Als ik nu langs een roker loop vind ik de lucht heftig. Daar heb ik anderen dus ook jaren lang mee lastiggevallen. Roken is ook echt heftig voor je lichaam. Ik hou mijn mondkapje dus maar op op straat dat scheelt, ook voor uitlaatgassen (die verdacht veel naar rook ruiken).

Beste stopbloggers: hou vol, blijf gezond en geniet van je vrijheid!

August1960

122 dagen gestopt -

Van harte gefeliciteerd met jouw 200 dagen rookvrij, een pracht van een mijlpaal. Jij staat er donders sterk in en beschouw jou dus als een blijvertje ook al heb je nog van die shit momenten.
Geniet van dit moment 🌹🌹🦋🦋


Sophialaloren

3311 dagen gestopt -

Mooi blog… mooie cijfers..wees trots op jezelf 👍


Jennyftblog

6 dagen gestopt -

Je begint al als een echte niet-roker te klinken 😊 Hou vol!


Jokija1954

2996 dagen gestopt -

Op alle fronten goed bezig!


Jodie04

1045 dagen gestopt -

Niets meer toe te voegen wat hier boven al geschreven is. In mijn ogen ben jij een een echte stopper.


Verena1978

96 dagen gestopt -

Super prestatie 👍


Sylvie

90 dagen gestopt -

Mooi die 200 dagen, supergoed gedaan!!


Paint

922 dagen gestopt -

top

dagen rookvrij….. lekker doorgaan ... op naar het jaar…


Beertje1313

230 dagen gestopt -

Gefeliciteerd!.....al meer dan een half jaar…......hou vol!