Jojo67

12 dagen gestopt - 09 Oct 19

Beloning 14 dagen gestopt

14 dagen gestopt

Op 09 Oct 2019

Tadaaaaa, die is ook gehaald. Ik heb er vertrouwen in dat ik het kan volhouden. Nog steeds 50 keer per dag de gedachte aan een sigaret, maar geen zin meer om te roken. Overdag geen problemen tot P thuis is. Hij rookt wel wat minder als hij hier is,  dat is wel een positief dingetje :) 
2 weken op de teller, het lijkt al heel lang geleden dat ik de laatste rookte. Ik ga gewoon zo door, iedere dag is er 1. Vandaag rook ik niet. En morgen ook niet, ik vind het wel fijn zo.

Jodie04

737 dagen gestopt -

Houd dat fijne gevoel vast..


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Jodie04 Dat doe ik ook, werkt prima :)


Aagje47

1832 dagen gestopt -

Goed gedaan meissie. Ondanks je rokende P.  Ik herken dat want die van mij rookt ook nog steeds. Dat maakt het lastiger om gestopt te blijven, maar het is te doen. Ik ben onderweg naar vijf niet-gerookte jaren en dat voelt goed. Succes jij, rookvrij het jaar uit en dan volgt de rest vanzelf.


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Aagje47 Dank je, het is inderdaad iets lastiger met rokende P en zoon. Gelukkig is zoon niet vaak thuis :) Wat goed van jou, bijna 5 jaar! Dat hoop ik ook ooit te halen, het begin is er.


Bengel1959

1403 dagen gestopt -

Super gedaan, een halve maand op je teller! Ik zeg ga vooral zo door! 🌹🌹


Quidam

1242 dagen gestopt -

Goed gedaan !!! En ja elke dag is er 1 en daardoor staan er nu al weer 14 dagen dat jij geen peuk in de fik hebt gestoken. Keep on going. :thumbs_up:


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Bengel1959 @Quidam Dank je. So far so good.


Robby77

23 dagen gestopt -

.


El71

131 dagen gestopt -

Super, en vast houden!


Jodie04

737 dagen gestopt -

Ik heb hier ook n zware shag roker in huis, die verschrikkelijk meurt als hij van buiten roken af komt. Ik mopper wel eens dat hij zit te knoeien met zijn shag als hij die binnen draait…Dan zegt hij, laika neemt meer aan haar langharige pootjes mee….Tja…heeft hij n punt.. Dus kaat je P maar lekker roken en spuit maar wat meer fresh air🤣


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Robby77 Dank je @El71 Zal ik doen, ik wil ook 3 weken :) @Jodie04 Hahaha, dat klopt, honden nemen een hoop zooi mee naar binnen. Maar die stinken minder :P


Jokija1954

2688 dagen gestopt -

Jij gaat weer lekker :thumbs_up:

En wat dat stinken betreft,
vandaag kwam een rokende collega bij zitten aan de grote tafel,
hij stonk zo erg dat ik hem aan de overkant rook.
Kon het niet laten te vragen welk merk dat hij rookt,
hij zei , look down van A H.
Ik zei volgens mij moeten ze hem KNOCK DOWN gaan noemen :lol:

Ik schaam me nog met terugwerkende kracht als ik dat ruik,
mijn omgeving moet wel erg veel van mij gehouden hebben ;)


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Jokija1954 Dat heb ik ook, wetende dat ik ook zo stonk. Vooral voor dochter, die heeft nooit gerookt en bleef, toen ze nog thuis woonde, steeds meer boven. Toen ik vroeg waarom ze zo vaak boven zat zei ze dat het beneden zo stonk. Daarna zijn we ook buiten gaan roken. Ik vond dat vreselijk, het is wel wat jaartjes geleden maar rokers zijn eigenlijk heel egoïstisch.


Lente50

243 dagen gestopt -

Die stank, vreselijk hé.
Dat we dat zelf niet beseften toen we nog rookten, is onbegrijpelijk.
Als er rokers op de bus stappen, ruik je dat ook erg 🤢


Paint

615 dagen gestopt -

ik vind het nog steeds lekker ruiken, maar iets in mij is wel negatief als ik iemand ruik die gerookt heeft. lekker hoor 14 dagen rookvrij


Ladygogo

331 dagen gestopt -

Fijn dat je vertrouwen groeit. Je hebt de flow te pakken hè. 🍀👌⚘


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Lente50 Het is wel te begrijpen. Als je rookt ruik je een stuk minder en het is net als bij knoflook eten. Als maar 1 het eet ruikt de ander het. @Ladygogo Yup, geloof het wel :) @Paint Dat heb ik nog nooit gehad na het stoppen, altijd vies gevonden. Wel iets van negativiteit hahaha, stop toch, zielepiet.


Lia1972

557 dagen gestopt -

Mijn man rookt ook. En nu elke dag totdat zijn en mijn vakantie erop zit. Daarna alleen in de weekenden en vakanties. Mijn dochter probeert te stoppen. Apte vol trots er deze week maar 3 gerookt te hebben… Tja… Verleidingen zat dus ook in mijn omgeving, maar Ik wil het zelf niet meer.
En daar ligt het verschil. Jij moet zelf niet meer willen…


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Lia1972 Dat is knap, alleen weekenden en vakanties…...... dat zie ik hier niet zo gauw gebeuren :)  Ik ben nu ook zo ver dat ik niet meer jaloers ben als hij naar buiten gaat. Ik heb de beslissing genomen en daar sta ik 100% achter. Ik wil niet meer roken. En misschien dat hij ooit besluit ook te stoppen, who knows. Dat zien we wel, zo niet, ik blijf gestopt.


Lia1972

557 dagen gestopt -

Nou dan komt die 1e maand ook in jouw bereik!


Lavendeltje

5 dagen gestopt -

Gefeliciteerd! Super gedaan!!!!


Jojo67

12 dagen gestopt -

@Lavendeltje Dank je wel :)