Richtje

476 dagen gestopt - 09 Oct 19

vandaag mag ik naar huis

vandaag mag ik naar huis. ‘s nachts slaap ik slecht misschien thuis beter. ik weet dat het ook met afkickverschijnselen te maken kan hebben. we zullen zien. vannacht is mijn nachtelijke sigaretje ook langs gekomen. dat ik hem op gerookt heb weet ik niet. maar hij kwam wel ff om het hoekie kijken. verders gaat het redelijk goed met het niet roken. nu maar hopen dat het ook goed blijft gaan dat k thuis ben.

Bengel1959

1765 dagen gestopt -

Super dat je naar huis mag! Ik zou mijn huis sigaret vrij maken, dan kom je ook niet in de verleiding! Enne, ... niet hopen dat het goed gaat, maar er het gaat goed komen, ervan maken! Alleen jij kan er voor zorgen dat je met deze verslaving stopt! Heel veel beterschap en succes!๐ŸŒน๐ŸŒน


Richtje

476 dagen gestopt -

@Bengel1959. ik ga niet stoppen met roken, dat ben ik al hihihi. ik ga nooit weer beginnen dat lijkt me beter. dank je wel voor je lieve woorden.


Bengel1959

1765 dagen gestopt -

๐Ÿ˜‰ dat is de juiste instelling!


Aagje47

2193 dagen gestopt -

Een bloemetje bij thuiskomst.  En lekker slapen vannacht, dat gaat thuis vast beter dan in een ziekenhuisbed.


Quidam

1603 dagen gestopt -

Als je denkt aan waarom je het ziekenhuis in ging en met welke diagnose je er weer uit gaat, dan is dat neem ik aan een hele heftige motivatie om niet weer een peuk in de fik te steken. Succes met het gestopt blijven.


El71

492 dagen gestopt -

Fijn dat je naar huis mag. En zet hem op met het niet meer roken!


Jokija1954

3050 dagen gestopt -

Herstellen en rusten doe je thuis.

En roken doe jij niet meer.
SUCCES en BETERSCHAP!


Lente50

605 dagen gestopt -

Slecht slapen kan door het afkicken komen hoor!
Bij mij begon het slapen pas ergens in de vierde week terug beter te gaan.
Doorzetten, het komt goed.


Ladygogo

692 dagen gestopt -

Hรจ lekker, weer thuis. Fantastisch besluit voor jezelf om niet meer te roken. Succes!