Petra962

209 dagen gestopt - 14 Feb 20

Gestopt met roken en..

Na eindelijk succesvol te zijn gestopt met roken ben ik sindsdien verkouden en heb regelmatig een grieperig gevoel.
De ene dag gaat beter dan de ander maarre ..ik word er niet vrolijk omdat het, vanaf het moment dat ik gestopt ben, hiermee kamp…
Iemand vergelijkbare ervaringen?
Hoor graag de ervaringen van anderen en/ of hoelang dit proces duurt.

Bengel1959

1594 dagen gestopt -

Ik heb van mijn leven nog nooit zoveel kwalen gehad als het 1ste jaar dat ik gestopt was! Ik had mijn leven lang nog nooit antibiotica gehad, en dat 1ste jaar een kuurtje of 4!  Het hoort er denk ik bij, de grote schoonmaak! Maar als je het niet vertrouwt,...... naar de huisarts!!  Top al ruim 1 maand op je teller!  Hou vol he?


Lisa1951

190 dagen gestopt -

Pijn in mijn rug, pijn in mijn buik, niet verkouden, pijn in mijn spieren, maar niet getreurd, gaat allemaal weer over en we roken niet.


Petra962

209 dagen gestopt -

dank, Bengel1959 voor je feedback👍👍 en wel blij met het niet-roken😁


Petra962

209 dagen gestopt -

Haha Lisa, klinkt ook niet als vanzelfsprekend hoe het verloop bij jou is gegaan maarre idd.. we roken niet👍😉


Bengel1959

1594 dagen gestopt -

Hoi @Petra962 zoals je ziet heb ik deze @ voor je naam gezet dan krijg je een melding dat je genoemd bent!  @Lisa1951


Hwzn

2560 dagen gestopt -

Of gewoon toeval en was je, als je nog gerookt had,  nog heul veul zieker geweest.
fijn weekend.
8-)


Jodie04

928 dagen gestopt -

Ook ik veel problemen met mijn longen. Ik had altijd al astma maar nooit zo erg gehad het laatste jaar. Het komt wel vaker voor dat er dingen naar boven komen die sluimerend waren door het roken. Maar uiteindelijk gaan die verkoudheden en griepjes wel weer over op den duur. Komt goed…


Koert111

1394 dagen gestopt -

Ja die kwalen KUNNEN mede komen door het stoppen. Wel waart op dit moment natuurlijk het virus in alle hevigheid rond. In de academische discussie wat de onthoudingsverschijnselen zijn van nicotine, worden longklachten steeds vaker genoemd. Ikzelf had net zo als @bengel 1959 veel en lange tijd last van vage klachten. Stoppen met roken is een echte bio-hack. Je immuunsysteem verandert zo drastisch. Het heeft allemaal wel tijd nodig om dit te bewerkstelligen.


Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Nou je hebt al uitleg genoeg zo volgens mij.
Zeg ik alleen nog….

...met je 38 dagen.


Lente50

434 dagen gestopt -

Je kan allerlei rare kwalen krijgen als je stopt met roken.
Bij mij was mijn spijsvertering helemaal van slag. Letterlijk problemen van mond tot kont.
Blijkbaar verandert roken ook je darmflora.


Callahan70

gestopt met roken -

Je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen nu je gestopt bent, kost ff tijd
Komt goed gewoon doorzetten :thumbs_up:


Ladygogo

521 dagen gestopt -

Ik heb langdurig neusbijholte- en kaakontsteking gehad. Weet niet of het door het stoppen met roken komt. Als ik nooit gerookt had, zou ik het misschien ook gehad hebben.
Ik dacht inderdaad graag: mijn lichaam (en brein) is aan de schoonmaak.
Beterschap hè.
Je gaat richting de twee maanden gestopt. Kei goed!


Paint

805 dagen gestopt -

Je bent goed aan het opschonen van alle giftige stoffen die je lijf heeft moeten incasseren. Dus goed bezig en wees blij dat je lijf zo goed met je meewerkt! 


Petra962

209 dagen gestopt -

@allen, bedankt voor alle support👍👍helpt wel dat anderen vergelijkbare ervaringen hebben..