Exit

478 dagen gestopt - 09 Oct 19

Dag 8

We hebben de 1e week overleefd met soms heel zware momenten…viel echt tegen…1 hele goede dag gehad dat was alles…maar ik weet over een aantal weken volgen meer goede dan slechte dagen dus ik moet doorbijten. Dank vd support…so far so good. Vannochtend is weer even zwaar maar ok…reden te meer om dit nooit meer te willen doorstaan.. wat een k.tverslaving om vanaf te komen zeg. Drank laat ik zo staan….maar dit….fuck !!

Bengel1959

1765 dagen gestopt -

Het is zeker een kl***verslaving! Ik dat ook,... dit gaat mij nooit lukken. Maar door alle support, van hier en het thuisfront is het me gelukt! Bij mij ging het na 3 weken ietsje makkelijker, niet meer 24/7 in je hoofd! En het slapen ging wat beter! Succes met doorbijten!😉

Ps drank,..... dat laat ik al jaren staan! Ik drink alleen in vakanties maar ook dan, met mate! Volgende week op vakantie ( all incl.) dus dat word een cocktailtje! 🍹


Exit

478 dagen gestopt -

Haha @Bengeltje1959 drank doet mij ook niks….was dat met roken maar zo makkelijk 🤔 fijne vakantie alvast…heeeeeerlijk


Jojo67

37 dagen gestopt -

Het is een rot verslaving, heel veel had ik maar, was ik maar nooit…....... Nu is het moment om vol te houden, geen had ik maar meer.  De eerste week zit erop, vanaf nu is het ergste achter de rug. Je hoeft alleen maar nee te zeggen.


Exit

478 dagen gestopt -

@Jojo67 alleen maar nee zeggen 😂😂😂 Die drang die zegt neem mij neem mij…..zo klaar mee pfff


Jojo67

37 dagen gestopt -

Dat stemmetje is de verslaving, als jij nee zegt wordt de drang vanzelf steeds minder. Je mag roken, maar het moet niet. Dat helpt mij goed. Het is nu al gemakkelijker dan de eerste paar dagen.


Exit

478 dagen gestopt -

@Jojo67 ik tel de dagen tot minimaal 21 😂😂😂 maar vandaag gaat verder best aardig…..de ochtend was weer ff bijten


Jokija1954

3050 dagen gestopt -

Je merkt pas hoe ERNSTIG deze verslaving is als je er van af wil :sad:
Alleen al daarom ga ik er NOOIT meer aan beginnen (tenzij ik mijn verstand verlies) ;)


Lente50

605 dagen gestopt -

Die eerste weken zijn megazwaar.
Ook voor mij een reden om niet meer te beginnen. Geen zin meer in die ellende.


Ladygogo

692 dagen gestopt -

Let maar eens op, je gaat van ‘overleven’  naar ‘leven’. Dat voelt nog niet zo, want de verslaving probeert de regie terug te krijgen. Daar stink jij niet in, want jij kijkt vooruit naar meer goede dagen. 💪👌


Doornroosje1

1873 dagen gestopt -

Nooit meer beginnen met roken, want dit wil je niet nog een keer doen. Doorbijten.


Exit

478 dagen gestopt -

Zo is dat dames…...ik wil dat nooit meer…..het is vies en verslavend…..why ?????? Zo klaar mee….nu nog door de afkick en nooit meer…want het is niet lekker…..no way….het stinkt en je krijgt er een muizensmaak van in je mond…en je wordt er lelijk van….why did i do it…ach ja….de verslaving….weg ermee


Lia1972

918 dagen gestopt -

(@Bengel1959)

Tja alcohol. Heb ‘t wel even afgezworen net als koffie. Bang dat dit zou triggeren. Maar ik drink nu wel. Maar dronken zijn kan mij wel al 10 tallen jaren geleden zijn. Kon ik zo gedoseerd roken dan rookte ik misschien zelfs nog…


Bengel1959

1765 dagen gestopt -

@Lia1972 Ik ben ooit zo ziek geweest van de drank, dat ik mijn kerstmaal midden in het centrum van Alkmaar op straat gooide!  En nog een paar keer een toegift thuis!  En ik vond drank niet eens lekker!  Toen besloten om het niet meer te drinken.  De laatste paar jaar drink ik heel soms dus weer wat!  Vandaar ik drank heeeeeeel makkelijk kan laten staan!