Sarah13

25 dagen gestopt - 02 Dec 19

2 weeks notice

Lekker twee weken rookvrij.  Heel blij mee en kost betrekkelijk weinig moeite.  Begon wel te merken dat ik emotioneler ben.  Krijg je ongetwijfeld sowieso wanneer je stopt, maar dit was van een suspisieus kaliber.  Het janken ging me wel héél makkelijk af.  Om helemaal niks ook:
* Mooie liedjes die ik 7 keer na elkaar afspeel (Eigenlijk wil ik ze 70 keer na elkaar afspelen, maar dat doe ik niet want ik wil niet dat de onderburen aanbellen om te kijken of het wel helemaal goed met me gaat en ik mijn B.H. niet bovenop mijn trui heb aangedaan…).
* De verwelkte bloemen in een vaas op tafel die elke dag meer blaadjes laten vallen en me doen denken aan mijn eigen sterfelijkheid en het genadeloze verstrijken van de tijd (en die al lang in de groenbak hadden moeten liggen, maar ik wil er nog foto’s van maken en er melancholische gedichten over schrijven…)
* Dat ik het koud heb en voor warmte niet naar open armen, maar naar een thermostaat moet sloffen (om deze zin alleen al kan ik janken… en dat doe ik dan ook maar…)
* De energie en inspiratie die niet in golven, maar in horten en stoten komt en ik steeds maar niet te pakken krijg.
* Mijn moeder die ik steeds maar wil bellen, maar zelden bel.  (Hand me the fucking tissues…)
* Mijn stem die niet meer als mijn stem klinkt en mijn pafferige oogleden.
Wacht eens heel even… Ik herken dit…
Tijd voor bloedprikken…
Of ik de huisarts straks even wil bellen want mijn schildklier heeft een zenuwinzinking.

Jodie04

692 dagen gestopt -

Pff, had ik reactie bij je gezet, lag mijn internet eruit, dus maar opnieuw. Ik had gisteren een behoorlijke off day… Gelukkig vandaag weer beter, en mezelf een schop onder mijn kont gegeven, helpt echt.. Aan dikke ogen hebben we niets, en aan dikke lippen doe ik niet, die zijn nog afschuwelijker.

* Dat ik het koud heb en voor warmte niet naar open armen, maar naar een thermostaat moet sloffen (om deze zin alleen al kan ik janken… en dat doe ik dan ook maar…) ..

Wauw wat een prachtige zin, theatraal, dat dan weer wel, maar zou er zo om kunnen janken..Haha, maar bied je virtueel mijn armen dan wel ff aan… Ben breed dus daar pas je vast in, nu je door al dat jank vocht natuurlijk wel gewicht bent verloren…

En die schildklier, te snel of te langzaam, we horen het wel…In ieder geval, je gaat hartstikke goed, en ach, tranen horen bij het leven, anders hadden ze wel niet bestaan…
Fijne dag..


Jurgens

641 dagen gestopt -

Hoe verdrietig de boodschap ook mag zijn, you cheered up my monday!😙


Jokija1954

2643 dagen gestopt -

En ik schat dat ook ;)


Balling

1776 dagen gestopt -

Je weet ‘t d’r wel in te wrijven, hoor.
Je kunt ook wat afleiding zoeken. Er zijn er hier nogal wat die therapeutisch wandelen. Daar moet je dan wel de tijd voor hebben maar janken kost ook tijd dus…........


Amsterdamskruisje

70 dagen gestopt -

@Sarah13 bel je moeder! Vanavond! No excuses.
Gooi bloemen weg, bad feng shui, mooi geweest, klaar
Sterfelijkheid,  ja daar hebben allemaal last van. Mijn opa zei altijd:" Wie schrijft die blijft!" Doe!
Warmte? Open armen zijn aanwezig op afroep, anders moet je je helaas behelpen met digitale knuffels, plaatjes van beren en idd de thermostaat.  Kan ook iets lichamelijks zijn btw.

@Balling Ik weet niet waar je precies mee bezig bent maar je dubbelgelaagde commentaren, halve steekjes onder water en ontkenningen van wel degelijk nare commentaren, her en der bevallen me allerminst.

If you have nothing nice to say, shut it!


Ladygogo

286 dagen gestopt -

Dat zou zo maar eens kunnen @Sarah13 dus laten checken is een goed idee en koop dan gelijk een nieuwe frisse vrolijke bos bloemen voor jezelf.
Ondertussen ruim 2 weken niet gerookt 🌷


Paint

569 dagen gestopt -

O Yeah 2 weken!!!!
Bloemetje op tafel,...….

Op naar de maand….


Pisces

391 dagen gestopt -

zo te zien past deze wel bij de stemming

Maak deze huildag nog even af tot de traantjes op zijn .
Morgen met mooie schone ogen aan de nieuwe dag beginnen ...jij kan dat !!


Sarah13

25 dagen gestopt -

@Pisces die marmot ziet er wel aardig knuffelbaar uit. 👍


Sarah13

25 dagen gestopt -

@Paint nice! Thanks!


Sarah13

25 dagen gestopt -

@Ladygogo Hashimoto overdrive.  Ff from scratch met de medicijnen aan de gang en komt goed.


Sarah13

25 dagen gestopt -

@Amsterdamskruisje you’re too kind. Als ik Freya hoor terwijl ik je berichtje lees is het helemaal shot to hell…


Sarah13

25 dagen gestopt -

Sarah13

25 dagen gestopt -

@Jurgens dan was dat het nut.😅


Sarah13

25 dagen gestopt -

@Jodie04 jij hebt inmiddels heiligenstatus bereikt, babe!


Smeniekske

438 dagen gestopt -

Oh ja damn die blote emoties! Die term heb ik volgens mij van jou uit 2008 van dit blog, kan dat kloppen? Volgens mij vond/vind ik dit ook het rottigste van stoppen met roken. Dat en de depressie, verwant maar niet hetzelfde.
Bij mij is het nu pas na ruim een jaar minder. Hang in there babe! *virtuele knuffel*