Jojo67

31 dagen gestopt - 13 Jan 21

Week 4

:) Valt wel mee hoor. Ik probeer me te beheersen.
Op de kilootjes na, 2 in totaal, gaat het prima. Ze zitten alleen op 1 plek. Ondanks mijn leeftijd, 53 jaar jong, lijkt het of ik 5 maanden zwanger ben. Helaas heb ik mijn zwangerschapsbroeken al jaren geleden weggedaan. :)
Broeken zitten strak, sommige krijg ik niet meer aan, geen riem meer nodig. En geen mogelijkheid tot de aanschaf van een nieuwe broek. Kledingwinkels dicht. Net zoals de kapper, mijn coronakapsel is dramatisch. Ik was begin september voor het laatst geweest en wilde voor de kerst weer naar de kapper gaan.
HELAAS PINDAKAAS pffff.
Maar ik rook niet! En dat is het enige wat telt.

Sylvie

138 dagen gestopt -

Precies: dat is wat telt!! En voor de rest heel herkenbaar hier qua te strakke broeken en te lang haar ;-)


Doornroosje1

1868 dagen gestopt -

Dat niet roken is zo belangrijk! En de rest, ach we kunnen toch nergens heen.


August1960

170 dagen gestopt -

Je gaat lekker dus die paar kilootjes gaan de pret niet drukken. Ik ben jaren terug 13 kilo aangekomen bij een rookstop waarvan er zeker 8 aanzitten en het meeste aan mijn buik😢😢😢had ik maar minder moeten snaaien 🤣🤣🤣


Kikker15

736 dagen gestopt -

Hha leuke kikkergrap.👍
En wat t snaaien betreft: voor niet roken moet je stevig in je vel zitten toch?😅


Sara1963

34 dagen gestopt -

Inderdaad dat is wat telt….. dat kapsel komt ook weer goed en wie weet besluit je t te houden e wordt onderdeel van je nieuwe ik. En die kilootjes….. krijg jij en hopelijk ik ook er wel weer vanaf


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Ha ha wat een grappige foto. Met je smintjes ben je al ijzersterk bezig en gestopt blijven is inderdaad het enige dat telt. Op naar de 2e maand.
Stevig in je vel zitten…. @Kikker15 😀 die is goed!