Jurgens

1086 dagen gestopt - 22 Feb 21

Money makes the world go around

Ik lees hier niet veel verhalen over de financiële voordelen van het stoppen met roken. De gezondheid is natuurlijk ook belangrijker, maar toch.
Als de teller geïndexeerd zou worden, kon ik nog meer vreugdedansjes doen over het bespaarde rookgeld. Maar goed, meer dan 8000 euro in drie jaar tijd is ook niet slecht. Ik heb het voor een deel belegd en een deel staat zinloos op de spaarrekening. Ik beleg sinds augustus 2018 en heb 3900 euro ingelegd via fondsen. Vandaag zijn die 4899 euro waard. Niet heul veul maar anders was het in rook opgegaan. Ik betaal 600 euro per jaar minder aan een levensverzekering omdat ik meer dan twee jaar ben gestopt. Stoppen levert echt veel op.

Deze week zouden we in Castelrotto zitten om een weekje te skiën/snowboarden maar het skigebied Alpe di Siusi is dicht, net zoals de hotels. Volgend jaar beter hopelijk.

Fijne avond en groet van Jurgen.

Amsterdamskruisje

515 dagen gestopt -

Zijn toch knaken. 1000 euro in drie jaar, niet slecht! Cashen!!!


Jojo67

28 dagen gestopt -

Ik heb ook een beleggingsrekening geopend. Ik zet iedere maand mijn bespaarde geld, €120,  op die rekening. Beter dan sparen, dat levert niks op. En met beleggen kan het ook minder worden, maar beter minder door beleggen dan de lucht in blazen.
Het is jammer dat de vakantie niet doorgaat, ik kan alleen maar hopen dat dit jaar nog meer vrijheden komen. Maar dat zie ik zo snel niet gebeuren…........


Jodie04

1138 dagen gestopt -

Uiteraard is gezondheid het belangrijkste, je hebt een goede investering gedaan, nu maar hopen dat dit ook in een steigende lijn gaat, want meestal gaat dit met golven. Een top week om een weekje vrij te hebben met dit weer.  Sneeuw heb je tenslotte al gehad, haha. Geniet er nog even van.


Aagje47

2232 dagen gestopt -

Waar mijn bespaarde geld gebleven is weet ik niet. Gezondheidswinst was de motivatie om te stoppen en die investering is er dubbel en dwars uitgekomen. Nu we door Corona minder geld uitgeven (kapper, horeca, benzine enz.) geef ik het wat gemakkelijker weg. Er zijn mensen die het harder nodig hebben dan ik.


Johnp2

507 dagen gestopt -

Op is op. Weet je nog iets over registratie mogelijkheden. ? Anders wordt dat hier een versterfhuis


Eliza

419 dagen gestopt -

Ik heb het een beetje geïndexeerd. Mijn potje loopt hard op. Wat ik hier heb opgebouwd staat op mij bankrekening. Wat is het toch een hoop geld wat ik jaren heb weggepaft. Er was altijd geld voor sigaretten ook al zat ik af en toe heel krap. Ik spaar voor een reis naar Hawaï ☀️🏝 en die gaat zeker door. Daar zorg ik wel rookvrij voor!!😃


Johnp2

507 dagen gestopt -

@Eliza….🤗 Al iets in de planning? De dukkos tikken aan.


Janonimus

80 dagen gestopt -

Oooh dank je wel voor je post…erg inspirerend


Eliza

419 dagen gestopt -

@Johnp2 nog niets gepland, eerst de onrust met Corona achter me laten. Ik denk dat ik, als alles mee zit, in 2022 wil gaan😃 ik kijk er erg naar uit met de gespaarde doekoes💶💰


Johnp2

507 dagen gestopt -

@Eliza mooi vooruitzicht… Hawaï 😊