El71

492 dagen gestopt - 09 Oct 19

3 weken

3 weken rookvrij. Enne, ......gaat over de dag genomen niet verkeerd. Maar nu even lastig. Zijn dat de beruchte 3 weken?
Tenminste ik heb dat wel eens vernomen. Ook de 3e maand schijnt moeilijk te zijn?
Of zijn dat allemaal hersenspinsels?
Maar…..ik rook niet hoor!!
Enne, dat lastig in slaap komen.
Wie kan daar eens een tip voor geven?
Ik vind dit zo naar😒
Hoelang duurt dit bij de meeste?
Nou, zomaar wat vragen, maar vragen mag toch?😉
Nu achter de buis, voor de Televizier Ring.

Rookloos2018

1044 dagen gestopt -

Het is voor iedereen anders, ik had destijds ook een dip met 3 weken, maar achteraf gezien viel het eigenlijk best mee. Laat het gewoon over je heen komen en vergeet vooral niet dat het ECHT beter wordt. Ik ben nu anderhalf jaar verder en ik wil nooit meer terug. Het leven zonder sigaret is vele malen leuker. Hou vol, het is het dubbel en dwars waard.


Jojo67

37 dagen gestopt -

Uhm, week 3 en maand 3 zijn vaak wat lastiger en de 100 dagen dip. Daarna wordt het veel gemakkelijker. En dat slapen, dat had ik vorige keer heel erg. Constant wakker worden, lastig in slaap vallen. Nu heb ik daar geen last van, raar maar waar. Het is anders nu.


Callahan70

gestopt met roken -

:thumbs_up: al weer 3 weken!


Richtje

476 dagen gestopt -

de 3 die is lastig. 3 dagen 3 weken 3 maanden en 99 dagen. daarna wordt het echt beter. ik ben tot de 118 dagen gekomen. nu wil ik er overheen. s6 zet hem op.


Bouwhuis

809 dagen gestopt -

Maar mooi 3 weken.. ik nam en nu ook nog wel eens melotanie…hielp mij redelijk goed


Lente50

605 dagen gestopt -

Die dips zullen nog heel vaak komen maar wel minder. Dat laatste besef je pas achteraf.
Ik heb de eerste maand erg slecht geslapen.
Nu ben ik veel rustiger in bed. Als ik ‘s ochtends wakker word in het weekend me nog eens omdraaien, al genieten van de vrije dag, de rust in je lijf voelen. Zalig vind ik dat.
Toen ik nog rookte kon dat niet. Ik ‘moest’ uit bed om te gaan roken want mijn lijf schreeuwde om nicotine.
Gelukkig is dat nu niet meer.


Quidam

1603 dagen gestopt -

Proficiat met je 3 weken. :thumbs_up:


Exit

478 dagen gestopt -

Ik ben een keer na 3 maanden weer gaan roken…gewoon niet doen…1 wordt 2…2 wordt 3 etc.


Lia1972

918 dagen gestopt -

De dips horen bij het proces. Niemand - -  op een enkeling hier na dan - gaat er geruisloos doorheen. Of dit nu na 3 weken 3 maanden of 3 jaar is. Je zal er altijd op beducht moeten zijn dat de lokroep kan komen.

Het slechte slapen. Ik heb een periode melatonime gebruikt. In de hoop dat het beterde.

Maar onrust hoort wel bij de afkick. Sommige hebben zelfs hele nare dromen…

Op naar jouw 1e maand rookvrij!

Ps heb je al een beloning voor jezelf in gedachten???


El71

492 dagen gestopt -

@Lia1972 .....dagje sauna😍


Lia1972

918 dagen gestopt -

Oh heerlijk! En zo goed ook. Je ontgift dan lekker, alle rommel je lijf uit. Tenminste als je ‘t op de juiste manier doet met smoothy’ s en groente en niet zoals ik met beginnen met gebak. Warme lekker maaltijd met 1 wijntje en afsluiten met kaas haha. Ik kom volgens mij altijd aan i.p.v. dat ik reinig hihi.