Richtje

476 dagen gestopt - 09 Oct 19

moeilijke dag vandaag

thuis gekomen uit het ziekenhuis waar het redelijk makkelijk ging. nu thuis wordt het anders. zweetbuien (afkickverschijnselen) slechte nachten in het ziekenhuis. pfff ff moeilijk vandaag. maar ik ben er nog en dat is het belangrijkste. we gaan door stoppers zet hem op. welterusten

Bouwhuis

809 dagen gestopt -

Slaap lekker.. hoop thuis weer wat beterπŸ’


Paint

976 dagen gestopt -

Je eigen gezondheid lijkt mij een hele grote motivatie. Sterk goed aan thuis met hopelijk een goede nachtrust.


Callahan70

gestopt met roken -

Doorzetten en het wordt vanzelf gemakkelijker, je kunt het


Lente50

605 dagen gestopt -

Het is heel normaal dat je het moeilijk hebt.
Wat mij erg geholpen heeft is accepteren dat het moeilijk is en eens in het gevoel gaan zitten in plaats van ertegen te vechten.
Weet dat je niet voor niets door die ellende gaat. Het wordt beter, echt waar!


Exit

478 dagen gestopt -

Wij kunnen dit πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰


Lia1972

918 dagen gestopt -

Ik kan me voorstellen dat ‘t hard binnenkomt. Maar met leefregels en de juiste medicatie (die je niet vergeet mee te nemen, zoals ik) kan er mogelijk nog veel stabiliseren. Ga je een revalidatie traject in? Of is dit nog geen onderwerp?.
Also Ik ben blij dat jij weer schrijft!