Helena1

724 dagen gestopt - 09 Oct 19

Dag 253

Ik stond gister op een weegschaal en schrok me kapot. Bijna 70 kilo. Hoe zijn al die kilo’s er zo ongemerkt bijgeslopen?! Ik was al jaren stabiel 62 kilo. Shit, moet ik ineens op mijn eten gaan letten, want no way dat ik de 70 ga aantikken…

Quidam

1603 dagen gestopt -

Een paar van die kilo’s krijg je er gratis en voor niets bij omdat je gestopt bent met het roken. De rest heb je zelf in je mond geschoven. Dus aan die eerste 2 รก 3 kilo valt weinig te doen omdat je lijf zich weer gestabiliseerd heeft qua vochthuishouding, maar aan de rest dus wel. En ja dat het eten beter smaakt nu je niet meer rookt zal ongetwijfeld ook van invloed zijn geweest.
Succes.


Bengel1959

1765 dagen gestopt -

Ook ik ben de nodige kilo’s aangekomen!  Maar afvallen is net zo moeilijk (misschien wel moeilijker, want je moet blijven eten!) als stoppen met roken!  Ach ondanks dat ik een kilo of 10 ben aangekomen, pas ik mijn broeken nog! (bloesjes is een ander verhaal, want het zit voornamelijk rondom mijn maagstreek!)


Callahan70

gestopt met roken -

Balen maar die kilo’s kunnen er ook weer af :thumbs_up:


Jojo67

37 dagen gestopt -

Dat ken ik, zonder dat je het in de gaten hebt extra gewicht erbij. Het schijnt dat je 2 tot 3 kilo erbij krijgt door een veranderde stofwisseling. Dus een beetje opletten wat je eet, niet meteen drastisch op dieet. Dan gaat het er ook wel weer vanzelf af.


Jodie04

1099 dagen gestopt -

Zag gisteren iets over vasten op tv, schijnt gezond voor je te zijn… Iets voor jou??? Reinigen van je lichaam, plus je verliest kilo’s… Maar vrees dat ik dit niet zou kunnen, houd veel te veel lekker eten…Maar geloof me, die "niet rook kilo’s) gaan er echt weer af hoor. Step by step…


Jokija1954

3050 dagen gestopt -

.


Lente50

605 dagen gestopt -

Haha @Jokija1954.
Ook ik ben een pak aangekomen maar zo erg als op die foto is het gelukkig niet ๐Ÿ˜…


Paint

976 dagen gestopt -

bekend, ook hier 7 kilo aangekomen, afgelopen week begonnen met sterk minder eten en inmiddels 3 kilo eraf. maar ja om dat blijvend te laten zijn is een ander verhaal


Doornroosje1

1873 dagen gestopt -

Jakkes. Maar ook dit gaat je lukken!


Jimmy76

1583 dagen gestopt -

22 kilo erbij inmiddels 5kg minder ...de huisarts zei me ,dat weegt lang niet op tegen het feit dat je gestopt bent met roken .Maar had toch graag terug onder de drie cijfers gezeten. ;-)


Sarah13

21 dagen gestopt -

Zet onderstaand nummer lekker hard en begin: marcheer, marcheer, grapevine naar rechts, grapevine naar links, squat, squat, squat, DIEPER!!, squaaaaaaat, en marcheer, marcheer, lunge, lunge, lunge, FEEL THE BURN!!  Those lovehandles give people something to hold on to when they get blown away by how awesome you are!


Exit

478 dagen gestopt -

Enige nadeel van stoppen met roken helaas ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช