Henny991

391 dagen gestopt - 15 May 19

Rookvrij

Ha lieve niet-rokers en aanstaande niet-rokers,

Ja ik ben nog steeds gestopt, nee het is niet zo makkelijk als afgelopen dagen. Maar.. JA ik ben nog steeds TROTS op mezelf!
Ik heb wel een fijn dagje gehad, maar ik heb het er vandaag wel een stuk moeilijker mee. Ik stond net bij het voetbalveld om enthousiast wat kids aan te moedigen.. staat er een roker achter me :( en behalve de verrotte asbaklucht die hij meenam was het moment dat hij een sigaret op stak zo lekker! Ik dacht bij mezelf… oprotten! Niet lief van mij, maar wel echt zelfbescherming.

Maar verder lekker zwemmen vandaag en vooral niet roken.

Fijne avond!

Callahan70

gestopt met roken -

weer een moment overwonnen :thumbs_up:


Bouwhuis

576 dagen gestopt -

Goed hoor…fijne avond 💐


Ladygogo

460 dagen gestopt -

Een momentje is zo voorbij. Goed gedaan 💪


Pisces

565 dagen gestopt -

Mag je gerust denken hoor .... je hebt er toch maar niet aan toegegeven ..kanjer !!


Kikker15

509 dagen gestopt -

Goed gedaan weer een hobbel gepasseerd!


Jurgens

814 dagen gestopt -

Tja, die rokers aan de zijlijn.  Ik snap het niet zo goed, net zoals buitenspel🤪