Sarah13

27 dagen gestopt - 14 Mar 19

18.

Ik was vanavond zo kwaad dat ik de hele weg naar huis achter het stuur heb zitten schreeuwen.  Niet in het Engels, fyi.  Nu ben ik nog aan het na-bozen dus ik kom niet in slaap.
18 op de teller. Wie doet me wat?

Jodie04

427 dagen gestopt -

Hihi, ik kan heel goed visualiseren… Maar ben tich blij dat ik niet in je buurt was๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜–


Kaatjekaka

902 dagen gestopt -

Is je boze bui al weg? Heerlijk is dat he.. gewoon lekker hardop schreeuwen!
Ik doe dat soms ook wel eens, gewoon naar buiten, en dan alles eruit gooien! Eerst nog zachtjes mompelend (want nog binnen de bebouwde kom) en dan lekker in het buitengebied gewoon hardop! Wie hoort dat daar nou.. Laat maar wegwaaien in de wind die boze woorden..
En wat voelt dat daarna dan goed!!
Dus: last van nabozen? (Mooi woord trouwens! ๐Ÿ‘) Ga naar buiten en gooi t er uit!
Ik voelde gewoon jouw frustratie… Ik hoop dat het nu beter gaat?


Jojo67

roker -

Heeft het geholpen? Ik heb dat nog nooit gedaan, lijkt me heerlijk.


Sarah13

27 dagen gestopt -

@Kaatjekaka ben alweer wat gekalmeerd, maar helemaal over is het nog niet.  Ik ben (geloof het of niet) heel goed in relativeren, maar sommige dingen moet je niet te makkelijk laten passeren.  Dan gaan mensen denken dat ze over je heen kunnen lopen en de laatste keer dat ik checkte was ik geen voetveeg.


Sarah13

27 dagen gestopt -

@Jojo67 het is een absolute aanrader.  Lekker ongecensureerd tegen je voorruit aan sakkeren, volume op ‘stokdoof’, geen filter.  Top!


Jurgens

376 dagen gestopt -

Godsakkernondertjutoch wat lekker๐Ÿคฏ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฌ


Sarah13

27 dagen gestopt -

@Jurgens dat moet haast Vlaams zijn, godverhemelstegodverdomme. (pardon mij Flemisch…)


Jurgens

376 dagen gestopt -

Ja, zo kan het ook natuurlijk, zeer concreet๐Ÿ˜‚.


Jodie04

427 dagen gestopt -

Haha heerlijk.. ik geloof dat iedereen zich zelf zo eens wilt laten gaan…Maar je kunt ook lege blikjes verzamelen, deze stapelen, en hoppa met tennisballen je boosheid eruit gooien…Je kunt jezelf nog n prijsje geven als je ze in een x omgooit…( als het maar geen peuk is)


Sarah13

27 dagen gestopt -

@Jodie04 wat ook deugd doet bij opgekropte woede is met een honkbalknuppel naar de autosloop.  Zijspiegels en ramen…


Jodie04

427 dagen gestopt -

@Sarah13, heb je dit op Valentinesdag ook al niet gedaan? Maar inderdaad ook lekker om je boosheid en frustratie weg te meppen…


Pisces

126 dagen gestopt -

wauw alleen uit het blog spreekt al een berg power .....als je dat in blijft zetten om rookloos te blijven ....nu snap ik dat je al eens 8 jaar gestopt was ...kracht genoeg