Sara1963

34 dagen gestopt - 12 Jan 21

Beloning 30 dagen gestopt

30 dagen gestopt

Op 12 Jan 2021

Ohh zo blij met deze mijlpaal… de 1e maand zit er op. Het gaat over t algemeen goed. Natuurlijk heb ik op zijn tijd moeilijke momenten maar gelukkig niet te moeilijk. En duren deze momenten gelukkig niet lang. Enige nadeel is toch wel de zoete trek die ik heeeeel erg vaak heb. Probeer er niet aan toe te geven maar gaat best wel wat snoep etc mijn mondje in. De weegschaal is dus niet echt positief voor me…. de eerste pondjes zijn al zichtbaar. Iemand tips hoe om te gaan met dit snackgedrag…..Fijne avond

Broeder30

15 dagen gestopt -

Super knap! Echt goed bezig! En die zoete trek… geen idee! Ik mag het van mezelf nog even, maar daarna moet ik ook met eten op de rem trappen.


Niama

157 dagen gestopt -

Jeeejjj!! Eerste maand zit erop!!๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ!! Hartstikke knap!! Gefeliciteerd!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰!! Lekker zo doorgaan!!
Mbt zoete trek gaf iemand mij als tip smintjes, kauwgom en pepermunt. Ik neem het af en toe zoals ik het altijd af en toe nam want ik ben van mijn extreme zoete trek af! En ik eet echt koolhydraatarm en veel eiwitten zodat ik lang verzadigd blijf. Maar dat deed ik al voor het stoppen met roken. Ik ben (nog) niets aangekomen, maar de meeste komen toch wel aan…zeker vrouwen๐Ÿ˜. Ik denk dat het er helaas bijhoort. En stoppen met roken en diรซten gaan slecht samen.


August1960

170 dagen gestopt -

Hรฉ kanjer…..je gaat super en fijn dat het niet al te zwaar valt en het te behappen is. Wat de zoete trek betreft helpt mij suikervrij stimorol kauwgom. Hou dit vast en wees maar lekker trots op jezelf ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐ŸŒน๐ŸŒน


Sylvie

138 dagen gestopt -

Heee je gaat goed!!! Zoete trek en aankomen herken ik wel, ik focus me nu vooral op het niet meer roken, die pondjes (of kilo’s hihihi) eraf komt later wel weer!!


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Zo dan, jij geeft jouw mindset een flinke duw de goede kant op.
Geeft niet als je tijdelijk de dopamines die je hersenen nu niet meer via de rookverslaving binnen krijgen, tijdelijk via zoetigheid en zo vervangt. @Broeder30 heb ik mijn tips gegeven in zijn 10 dagen niet gerookte blog.
Een hele maand op je teller….. HOERA!


Sara1963

34 dagen gestopt -

@Broeder30 @Niama @August1960 @Sylvie
@Ladygogo dank jullie voor de lieve en mooi reacties. En de tips en alternatieven tegen de lekkere trek


Jojo67

31 dagen gestopt -

Gefeliciteerd met de 1e maand. Trots op je! En ik heb ook last van extra calorietjes, ik probeer in ieder geval suikervrij te snoepen. Smintjes en suikervrije dragees van de Lidl.
Op naar de 40 dagen :)


Sara1963

34 dagen gestopt -

@Jojo67, dank je. Ook trots op jou. We gaan volgens mij allebei goed met wat moeilijke momenten maar daar wordt je ook weer sterker van denk ik dan maar


Doornroosje1

1868 dagen gestopt -

Jaaaaaaa, wat goed. Een hele maand zonder peuken. Gefeliciteerd.


Sara1963

34 dagen gestopt -

@Doornroosje1, Dank je


Johnp2

463 dagen gestopt -

Maand๐Ÿ‘