Jojo67

23 dagen gestopt - 01 Jul 20

Ben eens benieuwd of dit werkt.

Jokija1954

2879 dagen gestopt -

Ik ben het daar wel mee eens, je houd de handeling ook in stand op die manier.
Maar er zijn er die nu door het lint gaan denk ik.


Susanne1980

148 dagen gestopt -

Ben het er zeker weten mee eens, het dampen wordt, door de lekkere smaakjes, naar mijn idee veel te aantrekkelijk gemaakt voor jongeren. Gewone tabak is een stuk smeriger en dus ligt de drempel misschien ook net wat hoger (al heeft het mij destijds ook niet weerhouden ;-))


Paint

806 dagen gestopt -

Een vriend van ons is jaren geleden overgestapt naar dampen met het idee om ervan af te komen. Helaas sinds 12 weken heeft hij de diagnose longkanker met nu de wetenschap dat hij niet meer zal herstellen, palliatieve behandeling is ingezet ter levensverlenging….
Tja dampen zal ook aangepakt moeten worden gezien de schadelijkheid die het dus ook met zich meebrengt…


Ayla

71 dagen gestopt -

ik waag me niet aan dampdiscussies hier. Voor je het weet heb je een team engerds die je stalken.

P.s. Ik damp zelf niet trouwens :p


Jurgens

877 dagen gestopt -

Dampdiscussies zijn bijna retro! Sinds het overlijden van @Balling wordt er hier niet of nauwelijks meer over dampen geschreven. De trollen zijn ook in damp opgegaan.


Bengel1959

1594 dagen gestopt -

Ik vind het niet meer dan normaal dat het niet mag in de horeca!!  Het verbaasd me eerlijk gezegd dat het nog mocht!  Maar ik zal er nooit iets over zeggen als ik in een andermans damp zit!!!


Jodie04

928 dagen gestopt -

Ieder zijn ding, maar niet het mijne…