Broeder30

15 dagen gestopt - 12 Jan 21

Beloning 10 dagen gestopt

10 dagen gestopt

Op 11 Jan 2021

Lekkerrr! Gaat nog steeds prima, slapen is nog steeds matig, ik droom nog best veel. Ik heb al geprobeerd om ‘s avonds/‘s nachts geen pleister te gebruiken. Merk eigenlijk geen verschil.
Maar verder voel ik me goed. Een paar keer mezelf ‘betrapt’ dat ik niet dacht aan een peukie op een moment dat ik altijd ff ging roken, dus dat voelde goed.
We gaan gewoon lekker verder, morgenochtend heb ik de pleisters eruit ‘verdiend’.
Ik denk dat ik ga proberen om de laatste pleisters te knippen en dan te kijken hoe het gaat. Als ik toch weer meer trek krijg, ga ik langer door met pleisters. Even kijken hoe mijn lichaam reageert. Ik heb ook nog 94 stuks vieze’ kauwgom liggen voor nood, maar er nog maar 4 van gebruikt in de eerste dagen.
En ik herken ook erg de lekkere ๐ŸŸ๐Ÿ”๐Ÿฅง๐Ÿฐ๐Ÿช๐Ÿซtrek, ik sta het mezelf voor nu toe, maar vanaf volgende week ga ik wat strikter op mijn eten letten.

August1960

170 dagen gestopt -

Goed bezig…...dat slechte slapen kan sowieso van het stoppen komen en die lekkere trek zeer zeker!! Je krijgt compensatie drang, niet fijn maar wel beter dan roken. Hou deze motivatie vast en dan gaat het helemaal goed komen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š


Sylvie

138 dagen gestopt -

Je gaat lekker!! En idd slechter slapen herken ik ook en ik gebruik geen pleisters heeft volgens mij ook met het afkicken te maken. Wordt beter dus ga lekker door zo!


Ladygogo

687 dagen gestopt -

Slecht slapen komt bij afkicken voor. Of het wel of niet door de pleisters komt, heb ik geen ervaring mee. Hoe dan ook, de nachtrust keert terug.
En dat is TIEN!!!

Wat de trek in zoetigheid betreft, zijn er minstens zulke lekkere alternatieven die je een vol gevoel geven en de weegschaal niet al te zeer laten doorschieten. Ik ben zelf dol op snacktomaatjes die ik eventueel in hummus dip. Ook zelf plaatkoek bakken met gezonde ingrediรซnten is verrukkelijk en nog voedzaam ook (met o.a. banaan, wortelen en havermout). Recepten op internet te vinden en anders plaats ik er eentje onder je blog.


Sara1963

34 dagen gestopt -

Top de 10 dagen in da pocket. Het slechte slapen ervaar ik ook. Gelukkig niet meer elke dag. En ja die zoete trek…... herkenbaar


Sara1963

34 dagen gestopt -

@Ladygogo dank je voor je tips tegen de zoete trek…. ga inderdaad maar als alternatief een pot snacktomaatjes en kommer halen. Enne de plaatkoek ga ik van t weekend eens proberen.


Jojo67

31 dagen gestopt -

Hoppa, dubbele cijfers op de teller. Het gaat goed. Slecht slapen hoort erbij geloof ik. Zonder pleister slaap ik beter maar nog steeds niet geweldig.
En wat betreft de lekkere trek, yupyupyup, me too :)
Alles smaakt beter, meer zin in zoetigheid. Maar we roken niet.


Doornroosje1

1868 dagen gestopt -

Wat doe je het goed! Dat slapen komt echt ook weer goed.


Janonimus

36 dagen gestopt -

Ja, dat slapen hoort erbij…reguleert zich uiteindelijk weer…dank voor je blog! Goed bezig!!